Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Εκατοντάδες σπίτια xωρίς ρεύμα για έκτη μέρα στην Αττική
[Lifo]: Εκατοντάδες σπίτια xωρίς ρεύμα για έκτη μέρα στην Αττική

[Lifo]: Εκατοντάδες σπίτια xωρίς ρεύμα για έκτη μέρα στην Αττική

Παραμένουν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση μετά την κακοκαιρία «Μήδεια»

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει αποχωρήσει προ ημερών από την χώρα, ωστόσο εκατοντάδες είναι τα σπίτια που παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στην Αττική.

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται για έκτη μέρα στην περιοχή του Διονύσου καθώς όπως δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα, περίπου 700 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει καλέσει τους πολίτες που ακόμα αντιμετωπίζουν βλάβη να το δηλώνουν, ώστε να πηγαίνουν οι τεχνικοί», ανέφερε μιλώντας στο Mega.

Πρόσθεσε δε, ότι θα υπάρξει επιπλέον μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος των πληγέντων.

«Αυτό το ποσό που αφορά στη χρέωση του δικτύου διανομής για τον μήνα Φεβρουάριο δε θα χρεωθεί καθόλου. Στον μηνιαίο λογαριασμό μιλάμε ουσιαστικά για μία έκπτωση της τάξεως του 10%. Πάνω σε αυτή τη μείωση, η ΔΕΗ έρχεται να προσθέσει για τους πελάτες της επιπλέον μείωση, στις χρεώσεις ενέργειας» είπε χαρακτηριστικά.

Διευκρίνισε δε, πως με την έκπτωση που θα προστεθεί στο ποσό που αφαιρεί ο ΔΕΔΔΗΕ, ουσιαστικά το συνολικό όφελος για τους πελάτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία φτάνει στο 30% του μηνιαίου τους λογαριασμού.

Η μείωση από το ΔΕΔΔΗΕ αφορά στους πελάτες όλων των εταιριών, ανεξάρτητα από τον πάροχο. Η μείωση από τη ΔΕΗ αφορά στους πελάτες της, πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!