Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Δωρεάν masterclasses με Τόμας Οστερμάγιερ, Κρίστοφερ Ρύπινγκ και Ουλίσες Άλβαρες στην Πειραιώς 260
[Lifo]: Δωρεάν masterclasses με Τόμας Οστερμάγιερ, Κρίστοφερ Ρύπινγκ και Ουλίσες Άλβαρες στην Πειραιώς 260

[Lifo]: Δωρεάν masterclasses με Τόμας Οστερμάγιερ, Κρίστοφερ Ρύπινγκ και Ουλίσες Άλβαρες στην Πειραιώς 260

Το Φεστιβάλ Αθηνών διοργανώνει τα «Long Weekends», workshops αποκλειστικά για επαγγελματίες του θεάτρου και του χορού, με καλεσμένους σημαντικούς διεθνείς καλλιτέχνες.

Το Φεστιβάλ Αθηνών διοργανώνει τα «Long Weekends», μία σειρά συναντήσεων με σημαντικούς διεθνείς καλλιτέχνες του θεάτρου και του χορού, όπως τους Τόμας Οστερμάγιερ, Κρίστοφερ Ρύπινγκ και Ουλίσες Άλβαρες από την ομάδα της Μαγκί Μαρέν.

Τα τριήμερα masterclasses είναι δωρεάν και απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του χώρου.

Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου επεκτείνει τη δραστηριότητά του κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής και της χειμερινής περιόδου με μία σειρά από ερευνητικές δράσεις και συνεργασίες. Οι δράσεις του Open Plan έχουν σχεδιαστεί άλλες για επαγγελματίες και άλλες για το ευρύτερο κοινό και έχουν δωρεάν συμμετοχή για όλους.

Όπως ακριβώς και στην αρχιτεκτονική, από την οποία δανείζεται τον όρο Open Plan, η σειρά δράσεων που εγκαινιάζει το φεστιβάλ απελευθερώνει έναν καινούργιο τρόπο συνύπαρξης, που καταργεί τα τείχη και τις οριοθετήσεις.

Τα masterclasses που ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του χώρου. Όλοι οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες των «Long Weekends» είχαν προγραμματισμένες παραστάσεις για το Φεστιβάλ του 2020, που μεταφέρθηκαν για το επόμενο καλοκαίρι.

Στο πρώτο workshop το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου φιλοξενεί τον νεαρό βραβευμένο σκηνοθέτη Κρίστοφερ Ρύπινγκ. Ακολουθεί ο δημοφιλής στο ελληνικό κοινό Γερμανός σκηνοθέτης Τόμας Οστερμάγιερ. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρει η τέχνη του χορού με ένα Long Weekend από την ομάδα της Μαγκί Μαρέν, το οποίο θα διδάξει ο καταξιωμένος χορευτής Ουλίσες Άλβαρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!