Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Δολοφονία Τοπαλούδη: Συνεχίζεται η δίκη, εντολή στην εισαγγελέα να παραμείνει στη θέση της
[Lifo]: Δολοφονία Τοπαλούδη: Συνεχίζεται η δίκη, εντολή στην εισαγγελέα να παραμείνει στη θέση της

[Lifo]: Δολοφονία Τοπαλούδη: Συνεχίζεται η δίκη, εντολή στην εισαγγελέα να παραμείνει στη θέση της

Η εισαγγελέας είχε πρόθεση να δηλώσει αποχή, εντολή του προϊσταμένου της να παραμείνει στη θέση της

Συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη , μετά τη σύντομη διακοπή και την ένταση που προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στο δικαστήριο.

Η εισαγγελέας Αριστοτελία Δόγκα, κατά την επανάληψη της διαδικασίας δήλωσε ότι έλαβε εντολή να παραμείνει στην έδρα, από τον προϊστάμενό της. Νωρίτερα, είχε προκληθεί ένταση και η πρόεδρος διέκοψε τη διαδικασία, εξαιτίας της διαμαρτυρίας των δικηγόρων για αναφορές που έκανε η εισαγγελέας κατά την αγόρευσή της την Τετάρτη . Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Βερβεσός ζήτησε να κινηθεί πειθαρχική διαδικασία σε βάρος της .

Η κ. Δόγκα ενημέρωσε το δικαστήριο ότι επικοινώνησε με τον προϊστάμενό της, στον οποίο εξέφρασε την πρόθεσή της να δηλώσει αποχή. Θέμα για το οποίο, είπε, έλαβε αρνητική απάντηση. Η εισαγγελέας συμπλήρωσε ότι η εντολή του προϊσταμένου της ήταν να παραμείνει στη θέση της. Έπειτα από αυτό, η πρόεδρος ζήτησε από τους δικηγόρους να παραμείνουν μόνο στα ζητήματα της δίκης στις τοποθετήσεις τους.

Ένταση στο δικαστήριο

Η ένταση στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη προέκυψε μετά την είσοδο του συμβούλου του ΔΣΑ, Γιώργου Κλεφτοδήμου, ο οποίος ζήτησε τον λόγο για να διαμαρτυρηθεί εκ μέρους όλων των δικηγόρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!