Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες – Τι αναφέρει το διαβιβαστικό της δικογραφίας
[Lifo]: Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες – Τι αναφέρει το διαβιβαστικό της δικογραφίας

[Lifo]: Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες – Τι αναφέρει το διαβιβαστικό της δικογραφίας

Οι κινήσεις των τριών ανήλικων που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 50χρονης

Τους τρεις ανήλικους , που κατηγορούνται για την δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα κατέγραψαν οι κάμερες καταστήματος.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της δικογραφίας για την υπόθεση της δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας, οι τρεις ανήλικοι, η 15χρονη κόρη του θύματος, ο 17χρονος Ελληνορουμάνος φίλος της και ο 16χρονος Έλληνας, τον οποίο και κατονομάζουν ως βασικό δράστη της πράξης, έμειναν μέχρι τις 9:10 το πρωί στο διαμέρισμα.

Δύο ώρες αργότερα επέστρεψαν και έμειναν μέχρι το απόγευμα.

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της δικογραφίας που παρουσιάζει το protothema.gr. :«Στο πλαίσιο της έρευνας, αναζητήθηκε και κατασχέθηκε οπτικό υλικό από καταστήματα πλησίον του διαμερίσματος της 50χρονης.

Από την ανάλυση -επεξεργασία του οπτικού υλικού προέκυψε ότι την 09:10΄ ώρα της 5-11-2020. εξέρχονται από την πολυκατοικία που διέμενε το θύμα ένας άνδρας και μια κοπέλα και να κινούνται με κατεύθυνση προς την Ιερά Οδό.

Δευτερόλεπτα αργότερα, φαίνεται να εξέρχεται από την πολυκατοικία και να κινείται προς την ίδια κατεύθυνση ένας ακόμη άντρας. Την 11:01΄ ώρα, οι προαναφερόμενοι άντρες φαίνονται να επιστρέφουν στην πολυκατοικία, από την οποία φεύγουν τελικά την 15:57΄ ώρα της 5-11-2020».

«Από την ανάλυση του τόπου του εγκλήματος, ως πηγής πληροφοριών που αντικατοπτρίζει τη συμπεριφορά των δραστών για την κατάταξη της ανθρωποκτονίας και τον προσδιορισμό του κινήτρου αυτής,» συνεχίζει το διαβιβαστικό της δικογραφίας «προκύπτει ότι, η κατάσταση στην οποία βρέθηκε το πτώμα (τυλιγμένο με κλινοσκεπάσματα), η επιλογή του τόπου (οικία θύματος), η ανυπαρξία ιχνών παραβίασης, καθώς και το μέσον τέλεσης του εγκλήματος αλλά και το πλήθος και η μορφολογία των τραυμάτων (εστίαση σε περιορισμένη ζωτική περιοχή, στην τραχηλική χώρα και στο πρόσωπο), παρέχουν ενδείξεις που παραπέμπουν σε «οικιακή ανθρωποκτονία» τελεσθείσα από άτομο που ανήκε στον στενό κύκλο του θύματος».

Όπως αναφέρει το πόρισμα της Ασφάλειας «Κατά την αυτοψία που διενεργήθηκε στον τόπο του εγκλήματος, παρατηρήθηκε εικόνα έρευνας στα δύο υπνοδωμάτια του διαμερίσματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!