Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Διπλό έγκλημα στην Αλβανία αποκάλυψε παράνομο κύκλωμα εμπορίας βρεφών στην Ελλάδα
[Lifo]: Διπλό έγκλημα στην Αλβανία αποκάλυψε παράνομο κύκλωμα εμπορίας βρεφών στην Ελλάδα

[Lifo]: Διπλό έγκλημα στην Αλβανία αποκάλυψε παράνομο κύκλωμα εμπορίας βρεφών στην Ελλάδα

Ένας άνδρας σκότωσε δυο αδελφές, τις οποίες εξέδιδε στη Θεσσαλονίκη – Τις άφηνε έγκυες και τις υποχρέωνε να πωλούν τα μωρά τους – Έχουν πουληθεί τουλάχιστον 10 μωρά

Σειρά σοβαρών εγκλημάτων που φέρεται να έγιναν στην Ελλάδα, όπως κύκλωμα εμπορίας βρεφών, έφερε στο φως το έγκλημα δύο αδερφών που διαπράχθηκε στα Τίρανα, την τελευταία ημέρα του 2020.

Συγγενείς των θυμάτων υποστηρίζουν ότι ο δράστης των δύο γυναικών, τις εξέδιδε στη Θεσσαλονίκη, τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια τις υποχρέωνε να πωλούν τα παιδιά τους. Μάλιστα, όταν εκείνες αρνιόντουσαν ο φερόμενος δράστης φαίνεται πως τις βασάνιζε.

«Έχουν πουληθεί πάνω από 10 μωρά»

«Τη μικρή μου αδελφή μου την πήρε με το αεροπλάνο και την πήγε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, την έβαλε μαζί με την άλλη αδερφή μου να εργάζονται ως ιερόδουλες. Στο μεταξύ, τις άφηνε εγκύες και τις υποχρέωνε να πουλήσουν τα παιδιά τους» ανέφερε η τρίτη αδερφή των δύο θυμάτων, η οποία μάλιστα υποστήριξε ότι έχουν πουληθεί πάνω από 10 μωρά. Επίσης ανέφερε πως ο δράστης είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα και με τη γυναίκα του, η οποία φέρεται να έχει συναινέσει και σε πώληση δικού τους παιδιού.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και δικηγόρος

Σε παρόμοιες καταγγελίες προχώρησε κι ο αδερφός των θυμάτων, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι στην υπόθεση εμπορεία βρεφών εμπλέκεται και δικηγόρος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!