Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Σε δημοπρασία σπάνια βίντεο ενός νεαρού Έλβις Πρίσλεϊ: «Απλώς ένας γιος σε διακοπές»
[Lifo]: Σε δημοπρασία σπάνια βίντεο ενός νεαρού Έλβις Πρίσλεϊ: «Απλώς ένας γιος σε διακοπές»

[Lifo]: Σε δημοπρασία σπάνια βίντεο ενός νεαρού Έλβις Πρίσλεϊ: «Απλώς ένας γιος σε διακοπές»

Η δημοπρασία περιλαμβάνει άγνωστα βίντεο από οικογενειακές διακοπές του και ένα χρυσό δαχτυλίδι με διαμάντια, που σχεδίασε ο ίδιος

Το έτος 1956 ήταν σπουδαίο για τον τότε 21χρονο Έλβις Πρίσλεϊ – θα ηχογραφούσε τα κλασικά «Heartbreak Hotel», «Hound Dog», «Don’t Be Cruel» και «Blue Suede Shoes» κάνοντας νεαρά κορίτσια σε όλη την Αμερική να παραληρούν.

Ο οίκος δημοπρασιών GWS Auction βγάζει στο σφυρί σπάνια, αυτοσχέδια βίντεο του τραγουδιστή από ένα ταξίδια για ψάρεμα εκείνη τη χρονιά, μαζί με τους γονείς του.

«Το όμορφο σε αυτά τα βίντεο είναι αυτός όντας απλώς γιος, ένα μέλος της οικογένειας σε διακοπές με ανθρώπους που αγαπάει», λέει η Brigitte Kruse, ιδρύτρια του GWS Auctions. «Είναι λίγο πριν την τεράστια επιτυχία του, η ζωή του επρόκειτο να αλλάξει για πάντα. Οπότε είναι απλώς εκπληκτικά».

Σε δημοπρασία βγαίνει επίσης ένα χρυσό δαχτυλίδι με διαμάντια του Έλβις Πρίσλεϊ με τιμή εκτίμησης 500.000- 1.000.000 δολάρια. Πλειοδότες έχουν ήδη προσφέρει μισό εκατομμύριο δολάρια για να αποσυρθεί από τη δημοπρασία, λέει η Kruse.

Ο Έλβις Πρίσλεϊ σχεδίασε το δαχτυλίδι, φτιαγμένο από πολλά διαμάντια με συνολικό βάρος 9.81 καράτια, το οποίο έδωσε στον τραγουδιστή J.D. Sumner το 1975 μπροστά σε ένα πλήθος 14.000 ανθρώπων.

«Είναι αναμφίβολα το σημαντικότερο κομμάτι από τα κοσμήματα του Έλβις Πρίσλεϊ όλων των εποχών που θα πουληθεί ποτέ στο κοινό», είπε η Kruse.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!