Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Δικηγόρος Βαλυράκη: Διαπληκτίστηκε με ψαρά στη θάλασσα – Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας
[Lifo]: Δικηγόρος Βαλυράκη: Διαπληκτίστηκε με ψαρά στη θάλασσα – Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας

[Lifo]: Δικηγόρος Βαλυράκη: Διαπληκτίστηκε με ψαρά στη θάλασσα – Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας

«Αδύνατον να χτυπήθηκε από την προπέλα του δικού του σκάφους»

Για σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Σήφη Βαλυράκη και ενός ψαρά, κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας, λίγη ώρα μετά την καταγγελία της συζύγου του πρώην υπουργού που απέδωσε τον θάνατό του σε έγκλημα .

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη, Γιώργος Σπύρου, υποστηρίζει πως υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας και αναφέρεται εκτενώς στις συνθήκες που προκάλεσαν τον θάνατο του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Όπως λέει, ο Σήφης Βαλυράκης είχε λογομαχία με επαγγελματία ψαρά της περιοχής. «Από τα στοιχεία που έχω συλλέξει ο Σήφης είχε έντονη λογομαχία με επαγγελματία ψαρά. Λογομάχησε μαζί του σε έντονο επίπεδο. Υπάρχει αυτόπτης που είδε όλη τη σκηνή από απόσταση 500 μέτρων. Ο επαγγελματίας ψαράς άρχισε να περιφέρεται γύρω από το σκάφος κυκλικά και να εκφράζει επιθετική συμπεριφορά».

Αδύνατον να χτυπήθηκε από την προπέλα του σκάφους του

Ο Γιώργος Σπύρου δηλώνει και ο ίδιος ιδιοκτήτης φουσκωτού και ψαροντουφεκάς: «Η συμπεριφορά του αυτή προκάλεσε την πτώση του Σήφη από το σκάφος και μάλιστα επειδή ο Σήφης είχε βάλει την πρόσω ταχύτητα για να τον αποφύγει το φουσκωτό συνέχισε να κινείται ευθεία γιατί είχε μικρή ταχύτητα και δεν μπορούσε λόγω του κυματισμού να πάει πιο γρήγορα. Δεν είναι δυνατόν να τον χτύπησε η προπέλα του σκάφους του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!