Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι ειπώθηκε σήμερα στο Εφετείο – Αύριο η συνέχεια για τις αναστολές των ποινών
[Lifo]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι ειπώθηκε σήμερα στο Εφετείο – Αύριο η συνέχεια για τις αναστολές των ποινών

[Lifo]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Τι ειπώθηκε σήμερα στο Εφετείο – Αύριο η συνέχεια για τις αναστολές των ποινών

Τα επιχειρήματα των καταδικασθέντων για την αναστολή των ποινών

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής με τους κατηγορούμενους που καταδικάστηκαν σε πρόσκαιρες καθείρξεις, να προσπαθούν να πείσουν το δικαστήριο να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις τους ώστε να μην κρατηθούν.

Σε αυτό το στάδιο της δίκης οι κατηγορούμενοι δικαιούνται να εξετάσουν μάρτυρες και η υπεράσπισή τους να επιχειρηματολογήσει νομικά για το «αχρείαστο» της φυλάκισης ή την ζημιά στον οικογενειακό βίο που θα επιφέρει η κράτηση. Από την άλλη πλευρά, τα θύματα και οι εκπρόσωποί τους στο δικαστήριο, αναμένουν την απόφαση του δικαστηρίου που θα δικαιώσει νεκρούς και τους οικείους τους καθώς και εκείνους που γλύτωσαν με μικρές ή μεγαλύτερες πληγές στα σώματά τους από τις βίαιες ενέργειες που καταλογίζονται στην εγκληματική οργάνωση.

Λίγο μετά την έναρξη της δίκης ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά ανακοίνωσε στο δικαστήριο πως ο εντολέας του δεν θα υποβάλλει αίτημα αναστολής, αν και όπως είπε, υπάρχουν περιπτώσεις που οι ισοβίτες έτυχαν χορήγησης ανασταλτικού αποτελέσματος.

Λευκό μητρώο του δράστη της δολοφονίας Λουκμάν επικαλέστηκε η υπεράσπιση

Το λευκό ποινικό μητρώο του ενός εκ των δύο δραστών της δολοφονίας του Σαχζάτ Λουκμάν επικαλέστηκε η υπεράσπισή του.

«Έχει λευκό μητρώο εκτός από τη βασική πράξη της παρούσας υπόθεσης», επεσήμανε ο συνήγορος του Διονύση Λιακόπουλου, αναφορικά με τη δολοφονία του Λουκμάν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!