Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Διαβάστε τα πάντα δωρεάν! Το Scribd προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε όλους για 30 ημέρες
[Lifo]: Διαβάστε τα πάντα δωρεάν! Το Scribd προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε όλους για 30 ημέρες

[Lifo]: Διαβάστε τα πάντα δωρεάν! Το Scribd προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε όλους για 30 ημέρες

Οι άνθρωποι πίσω από τη γνωστή συνδρομητική βιβλιοθήκη, που διαθέτει πάνω από ένα εκατομμύριο ψηφιακά βιβλία (e books και audiobooks), σκέφτηκαν ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν όλο τον κόσμο που δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή

Το Scribd , η τεράστια ψηφιακή βιβλιοθήκη εγγράφων, βιβλίων, περιοδικών, ηχητικών βιβλίων και πολλών άλλων, ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν πρόσβαση για τις επόμενες 30 ημέρες σε όλους, ξεκλειδώνοντας ολόκληρη τη συλλογή του.

Χωρίς την εισαγωγή αριθμού χρεωστική ή πιστωτικής κάρτας προσφέρει ενημέρωση και παρηγοριά σε όλους τους ανθρώπους που μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Ο Trip Adler, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Scribd, έγραψε σε σχετική δήλωση:

«Στο Scribd πιστεύουμε ότι η ανάγνωση είναι το πιο δυνατό εργαλείο που υπάρχει για σύνδεση και ανταλλαγή της ανθρώπινης εμπειρίας.

Σήμερα, δεδομένου του ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μένουν μέσα στα σπίτια τους ώστε να μειώσουν τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού, η πρόσβαση σε βιβλία και πληροφορίες είναι πιο σημαντική από ποτέ. Η ανάγνωση μπορεί να προσφέρει απίστευτη παρηγοριά: μειώνει το άγχος και μας κάνει να νιώθουμε πιο ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι. Έτσι, για τον επόμενο μήνα, θα θέσουμε τη βιβλιοθήκη του Scribd – η οποία περιλαμβάνει εκατομμύρια ebooks, audiobooks, άρθρα περιοδικών και άλλα – διαθέσιμα σε οποιονδήποτε, δωρεάν, για 30 ημέρες μέσω αυτού του link .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!