Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Διακοπές ρεύματος σε 29 περιοχές της Αττικής, από τη Γλυφάδα ως το Γραμματικό – Προβλήματα και σε νησιά
[Lifo]: Διακοπές ρεύματος σε 29 περιοχές της Αττικής, από τη Γλυφάδα ως το Γραμματικό – Προβλήματα και σε νησιά

[Lifo]: Διακοπές ρεύματος σε 29 περιοχές της Αττικής, από τη Γλυφάδα ως το Γραμματικό – Προβλήματα και σε νησιά

Έχουν πέσει γραμμές μέσης τάσης

Το σοβαρό πρόβλημα των διακοπών στην ηλεκτροδότηση κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μήδεια» συζητήθηκε στην έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτική ενημέρωση έκανε ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Τάσος Μάνος που, μετά τη σύσκεψη, δήλωσε ότι επηρεάζονται κυρίως δήμοι στα βόρεια προάστια, εξαιτίας 15 γραμμών μέσης τάσης που έχουν πέσει. Κατά τον ίδιο προβλήματα εντοπίζονται στους δήμους Αγίας Παρασκευής, Βύρωνα, Υμηττού καθώς και στο Πολυδένδρι, τα Κιούρκα, τη Μαλακάσα, τον Διόνυσο, τη Δροσιά, το Χαλάνδρι, το Πολύδροσο τη Λούτσα, το Πικέρμι και τα Σπάτα.

Ο κ. Μάνος έκανε έκκληση στους πολίτες να δηλώνουν τις βλάβες ώστε οι υπεύθυνοι να έχουν εικόνα και των μικρότερων βλαβών στην χαμηλή τάση.

Παράλληλα εκτίμησε ως πάρα πολύ σημαντικό να συνεχιστεί η συνεργασία με τους δήμους ούτως ώστε να ανοίγουν τόσο οι βοηθητικοί δρόμοι για να έχουν πρόσβαση τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ. Ζήτησε βοήθεια και στα κλαδέματα των δέντρων καθώς όσο συνεχίζεται η χιονόπτωση τα δέντρα βαραίνουν περισσότερο και ακόμα περισσότερα κλαδιά σπάνε και πέφτουν πάνω στα καλώδια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕ, μόνο τη χθεσινή ημέρα υπήρξαν περισσότερες από 200 περιπτώσεις πτώσης δέντρων και πάνω από 700 βλάβες που αντιμετωπίστηκαν.

«Η χθεσινή μέρα έκλεισε ξεκίνησε με 40 γραμμές με τάσεις πεσμένες και το βράδυ είχε ουσιαστικά μηδενιστεί στα περισσότερα. Σήμερα ξεκινήσαμε με 15 γραμμές, τις οποίες αυτές 15 γραμμές παλεύουμε σε αυτές τις συνθήκες, το προσωπικό μας και οι συνεργαζόμενοι εργολάβοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!