Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: «Δεν είναι κάθε ημέρα διασκέδαση»- Ο πρίγκιπας Αλβέρτος μίλησε για τις «δυσκολίες» της βασιλικής ζωής
[Lifo]: «Δεν είναι κάθε ημέρα διασκέδαση»- Ο πρίγκιπας Αλβέρτος μίλησε για τις «δυσκολίες» της βασιλικής ζωής

[Lifo]: «Δεν είναι κάθε ημέρα διασκέδαση»- Ο πρίγκιπας Αλβέρτος μίλησε για τις «δυσκολίες» της βασιλικής ζωής

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος μίλησε σε ντοκιμαντέρ του BBC για το Μονακό

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος μίλησε για τις «δυσκολίες» της καθημερινότητας, αλλά και την μητέρα του, Γκρέις Κέλι, σε ντοκιμαντέρ του BBC.

«Δεν υπάρχει χώρος για αυθόρμητες δραστηριότητες. Ο αυθορμητισμός πρέπει να είναι προγραμματισμένος», είπε ο πρίγκιπας του Μονακό ως «παράπονο» για τη βασιλική ζωή. «Δεν μπορώ να πω ότι κάθε ημέρα είναι μια υπέροχη ευδαιμονία και διασκέδαση. Δεν είναι εύκολο για τον οποιονδήποτε είναι σε θέση ευθύνης», δήλωσε ακόμη ο 62χρονος.

«Υπάρχουν κάποιες πολύ δυσάρεστες συναντήσεις. Προσπαθώ να σκέφτομαι τα ωραία πράγματα που θα έρθουν όταν τελειώσουν οι συναντήσεις μου… όπως ένα ωραίο ποτήρι κρασί», συμπλήρωσε, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με τη μητέρα του, που θυμάται ότι ήταν περισσότερο ανεκτική από ότι ο πατέρας του.

«Φερόμασταν καλά όταν εκείνος μας έβλεπε. Είχε τρόπους να ανεβάζει τη φωνή του που ήταν εντυπωσιακοί για έναν 6χρονο, 7χρονο, 8χρονο, 9χρονο ή 10χρονο. Ακόμη και στα 21», παραδέχθηκε, ενώ αναφερόμενος στη μητέρα του, Γκρέις Κέλι είπε: «Είναι απίστευτο ότι τόσα χρόνια μετά τον θάνατό της είναι ακόμη μια πολύ έντονη παρουσία στο μυαλό και την καρδιά πολλών ανθρώπων».

Το ντοκιμαντέρ του BBC, που θα προβληθεί από τη Δευτέρα, επικεντρώνεται στην προσπάθεια του Μονακό να αναπληρώσει το «κενό» των εκατομμυριούχων κατοίκων του που γερνάνε με μια νέα γενιά πλούσιων νεαρών influencer.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!