Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Με click away και click in shop το άνοιγμα των καταστημάτων – Αναμονή για γυμνάσια και λύκεια
[Lifo]: Με click away και click in shop το άνοιγμα των καταστημάτων – Αναμονή για γυμνάσια και λύκεια

[Lifo]: Με click away και click in shop το άνοιγμα των καταστημάτων – Αναμονή για γυμνάσια και λύκεια

Με τις μεθόδους του click away και του click in shop η μερική επαναλειτουργία του λιανεμπορίου

Στις αυριανές εισηγήσεις των ειδικών στρέφεται το ενδιαφέρον καθώς αναμένεται να επιτραπεί μερικώς το άνοιγμα του λιανεμπορίου .

Συγκεκριμένα, ένδυση, υπόδηση και κοσμήματα αναμένεται να λειτουργήσουν με τη μέθοδο του click in shop, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κλάδοι του λιανεμπορίου με click away. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ στα εμπορικά κέντρα, θα πραγματοποιούνται «παραλαβές εκτός» αν υπάρχει η δυνατότητα, ενώ αν δεν υπάρχει οι αγορές θα πραγματοποιούνται με click in shop, πάντα βέβαια με τους περιορισμούς για τα άτομα βάσει τετραγωνικών, ενώ θα υπάρχει αναρτημένη λίστα των ραντεβού τα οποία θα κλείνονται είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά.

Με το click away δεν υπήρξε ιδιαίτερη επιβάρυνση τις ημέρες των γιορτών και τα στοιχεία αυτά θα τα έχουμε προσεχώς, ανέφερε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ. Ο κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε πως το click in shop, που προτείνεται για καταστήματα ενδύσεων και υποδημάτων, «επί του πρακτέου είναι το ίδιο με την αγορά τροφίμων στο σουπερμάρκετ».

Ωστόσο δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό στις «κόκκινες» περιοχές να υπάρξει ειδικό καθεστώς για το άνοιγμα της αγοράς. «Δε μπορούμε να κάνουμε πολλά βήματα ταυτόχρονα. Δεν έχουμε ξεπεράσει το πρόβλημα. Δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα, η οποία δεν επιτείνει τη μετάδοση του ιού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!