Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Χρήστος Παππάς: Σε ποιες περιοχές τον ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ – Το τελευταίο στίγμα τηλεφωνικής επικοινωνίας
[Lifo]: Χρήστος Παππάς: Σε ποιες περιοχές τον ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ – Το τελευταίο στίγμα τηλεφωνικής επικοινωνίας

[Lifo]: Χρήστος Παππάς: Σε ποιες περιοχές τον ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ – Το τελευταίο στίγμα τηλεφωνικής επικοινωνίας

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά τώρα τις πιθανές τοποθεσίες που μπορεί να έχει καταφύγει

Άφαντος παραμένει ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς , την ώρα που το σύνολο των καταδικασθέντων της εγκληματικής οργάνωσης έχουν ήδη μεταφερθεί στις φυλακές για να εκτίσουν τις ποινές τους.

Ο συνεργάτης του Ηλία Μιχαλολιάκου συνειδητά δεν παραδίδεται στις Αρχές, όπως επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης.

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνά τώρα τις πιθανές τοποθεσίες που μπορεί να έχει καταφύγει. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τις τελευταίες ημέρες ερευνήθηκαν δύο σημεία και οικήματα στην Αλβανία, στα οποία ο Χρήστος Παππάς είχε κάνει επαφές και ταξίδια στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Χρήστος Παππάς είναι πρακτικά ανενεργές και δεν έχουν γίνει εξερχόμενες κλήσεις. Το τελευταίο του «στίγμα» ήταν την ημέρα της απόφασης του δικαστηρίου στις 7 Οκτωβρίου, με τον δικηγόρο του, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ίσως δεν έχει φύγει από την χώρα

Πολύπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν πως ο υπαρχηγός του ναζιστικού μορφώματος δεν έχει διαφύγει από την χώρα και θεωρείται πιθανό να βρίσκεται ηθελημένα σε απομόνωση, στον χώρο που είχε κρυφτεί και το 2013, κατά το διάστημα των δύο ημερών που τον αναζητούσαν πριν αποφασίσει να παραδοθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!