Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Χρυσή Αυγή: Παραδόθηκε και ο Τσακανίκας- Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τα επόμενα βήματα
[Lifo]: Χρυσή Αυγή: Παραδόθηκε και ο Τσακανίκας- Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τα επόμενα βήματα

[Lifo]: Χρυσή Αυγή: Παραδόθηκε και ο Τσακανίκας- Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τα επόμενα βήματα

Παραδίδονται τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής , που θα οδηγηθούν στη φυλακή με την απόφαση του δικαστηρίου, άρχισαν να παραδίδονται στην αστυνομία.

Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Γιώργο Πατέλη , στην αστυνομία παραδόθηκε και ο Γιώργος Τσακανίκας.

Με την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής συνολικά οδηγούνται στη φυλακή 38 από τους 50 καταδικασθέντες σε καθείρξεις, μεταξύ των οποίων και οι 13 πρώην βουλευτές.

Στη φυλακή οδηγούνται οι: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ιωάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος ως διευθυντική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης.

Επίσης στις φυλακές θα οδηγηθούν οι Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος ως μέλη της οργάνωσης.

Στη φυλακή οδηγούνται επίσης ο Γιώργος Ρουπακιάς καθώς και οι δύο πυρηνάρχες της οργάνωσης Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής.

Ελεύθεροι μέχρι την έφεση μένουν οι Μιχάλης Αρβανίτης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας, Δημήτρης Κουκούτσης και Ελένη Ζαρούλια. Το δικαστήριο τους επέβαλε περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ.

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Ήδη στην αστυνομία έχουν παραδοθεί τρεις από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας, ο Γιώργος Πατέλης παρουσιάστηκε στη Νίκαια και ο Γιώργος Τσακανίκας στον Πειραιά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Όσοι από τους ενόχους βρίσκονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα, συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!