Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Χαρδαλιάς για Μύκονο: Δεν υπάρχουν περιοχές εκτός νόμου
[Lifo]: Χαρδαλιάς για Μύκονο: Δεν υπάρχουν περιοχές εκτός νόμου

[Lifo]: Χαρδαλιάς για Μύκονο: Δεν υπάρχουν περιοχές εκτός νόμου

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία

«Δεν μπορούν να υπάρχουν περιοχές που να φαντάζουν εκτός νόμου» σχολίασε αναφορικά με τις εικόνες συνωστισμού στη Μύκονο, ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι θέλει να ενισχύσει και να στηρίξει το άνοιγμα της αγοράς, αλλά το άνοιγμα της αγοράς γίνεται με κανόνες και αυτοί οι κανόνες είναι αδιαπραγμάτευτοι, είναι κανόνες που θα πρέπει όλοι να τους τηρήσουμε» τόνισε ερωτώμενος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Δεν μπορούν να υπάρχουν περιοχές που να φαντάζουν ότι είναι εκτός νόμου ή εκτός διαδικασιών. Αυτό δεν είναι επιτρεπτό, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία και το βασικότερο από όλα είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε άπαντες ότι οι νόμοι, οι κανόνες, οι οδηγίες είναι για να τους ακολουθούμε όλοι», είπε.

Πρόσθεσε δε πως «Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι επιχειρηματίες ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μην τηρηθούν πρωτόκολλα, να μην τηρηθούν διαδικασίες και να έχουμε προβλήματα.

Αυτό θα είναι σε κάθε περίπτωση εις βάρος της ίδιας της αγοράς. Άρα, όλοι ακολουθούμε πρωτόκολλα, κανόνες και δεν υπάρχει κανένας ο οποίος να εξαιρείται από αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι σε γνωστό beach bar στην παραλία της Φτελιάς στην Μύκονο, έπειτα από έλεγχο επιβλήθηκε «λουκέτο» 60 ημερών, μέχρι τις αρχές Αυγούστου, και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες, για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!