Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6μμ τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική
[Lifo]: Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6μμ τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική

[Lifo]: Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6μμ τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική

Τα νέα έκτακτα μέτρα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6μμ έως τις 5πμ τα Σαββατοκύριακα, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση για τα νέα έκτακτα μέτρα.

Οι περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής εντάσσονται πλέον στις κόκκινες περιοχές και αποφασίστηκαν τα εξής παρακάτω μέτρα και για τις 3 περιοχές (Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική):

-Αναστολή λειτουργίας των Λυκείων δια ζώσης και λειτουργία των υπόλοιπων σχολικών βαθμίδων και των βρεφονηπιακών σταθμών με φυσική παρουσία.

-Λειτουργία του λιανεμπορίου και των δραστηριοτήτων που μέχρι σήμερα είχαν ανοίξει με τη μέθοδο του click away και μόνο.

-Κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής καθώς και οι υπηρεσίες διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, αλλά και τα ΚΤΕΟ και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ λειτουργούν κανονικά, με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν.

-Τόσο το λιανεμπόριο όσο και αυτά τα καταστήματα και υπηρεσίες, διευκρινίζεται ότι θα λειτουργούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και μόνο. Το Σάββατο παραμένουν κλειστά. Το Σάββατο παραμένουν ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία και μόνο και από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Διευκρινίζεται ότι και η λειτουργία λαϊκών αγορών αναστέλλεται τα Σαββατοκύριακα. Η συγκεκριμένη διάταξη που αφορά στις λαϊκές αγορές θα ισχύσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!