Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Χανιά: Πατέρας μαθητή χτύπησε δάσκαλο για τη μάσκα στο σχολείο – Η ανακοίνωση του συλλόγου
[Lifo]: Χανιά: Πατέρας μαθητή χτύπησε δάσκαλο για τη μάσκα στο σχολείο – Η ανακοίνωση του συλλόγου

[Lifo]: Χανιά: Πατέρας μαθητή χτύπησε δάσκαλο για τη μάσκα στο σχολείο – Η ανακοίνωση του συλλόγου

Σοβαρό περιστατικό επίθεσης από γονέα που ήταν αντίθετος στην χρήση μάσκας παρά τους σοβαρούς κινδύνους μόλυνσης κορωνοϊού

Ένα σοβαρό περιστατικό επίθεσης σε βάρος δασκάλου, σημειώθηκε στα Χανιά της Κρήτης με δράστη τον πατέρα ενός μαθητή που δήλωνε αντίθετος στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σχολεία.

Η επίθεση σημειώθηκε στις Μουρνιές Χανίων, όταν ένας πατέρας χειροδίκησε σε βάρος εκπαιδευτικού. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η ΕΡΤ, ο γονέας, που ήταν αντίθετος στη χρήση μάσκας, χτύπησε με κουτουλιά έναν καθηγητή, όταν ο τελευταίος έκανε σύσταση στο παιδί να φορέσει μάσκα για την ασφάλεια όλων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου και η διεύθυνση του οποίου κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές. Ο εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των γιατρών, λαμβάνοντας τελικώς εξιτήριο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αναφέρεται: «Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

»Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!