Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Χαϊκάλης κατά Μητσοτάκη: Άφησε προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα- Να ανακαλέσει
[Lifo]: Χαϊκάλης κατά Μητσοτάκη: Άφησε προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα- Να ανακαλέσει

[Lifo]: Χαϊκάλης κατά Μητσοτάκη: Άφησε προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα- Να ανακαλέσει

«Χρέος σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου, όχι να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες»

Ο Παύλος Χαϊκάλης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακαλέσει την αναφορά στο πρόσωπό του, κάνοντας λόγο για «φτηνό υπαινιγμό».

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα», αναφέρει ο κ. Χαϊκάλης σε ανακοίνωσή του.

Ο ηθοποιός επισημαίνει ότι έως σήμερα δεν έχει πληροφορηθεί «από κανένα αρμόδιο όργανο τι ακριβώς που προσάπτεται» και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό σημειώνει ότι έχει χρέος, εκ της θέσεώς του «να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους».

Ο κ. Χαϊκάλης καλεί τον κ. Μητσοτάκη να ανακαλέσει τον «φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό του» διαφορετικά διερωτάται αν «ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του “κοινού συκοφάντη”;».

Η αναφορά στο όνομα του Παύλου Χαϊκάλη έγινε από το γραφείο του πρωθυπουργού, στην αντιπαράθεση με ανακοινώσεις που υπήρξε την Παρασκευή, ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη .

«Είναι πραγματικά χυδαίο να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευθεί όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως, δίνοντας τους κομματικό χρώμα. Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ.Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης;», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εν λόγω ανακοίνωση το Μαξίμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!