Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Ο CEO του Twitter ξανασκέφτεται τα σχέδια για την Αφρική -Κάποιοι θέλουν να τον διώξουν
[Lifo]: Ο CEO του Twitter ξανασκέφτεται τα σχέδια για την Αφρική -Κάποιοι θέλουν να τον διώξουν

[Lifo]: Ο CEO του Twitter ξανασκέφτεται τα σχέδια για την Αφρική -Κάποιοι θέλουν να τον διώξουν

Η πρώτη αντίδραση του Τζακ Ντόρσεϊ μετά την είσοδο νέου «παίκτη» στο Twitter

Ο Τζακ Ντόρσεϊ ξανασκέφτεται το σχέδιό του να ζήσει στην Αφρική για ένα διάστημα. Ο ίδιος λέει ότι ο λόγος είναι ο κοροναϊός. Αλλά η απόφασή του συμπίπτει με την προσπάθεια που φέρεται να κάνουν κάποιοι να τον διώξουν από τη θέση του CEO του Twitter .

Ο Ντόρσεϊ μίλησε σε συνέδριο της Morgan Stanley, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την απόκτηση σημαντικού ποσοστού του Twitter από την Elliott Management . To fund του δισεκατομμυριούχου Πολ Σίνγκερ, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ.

Η Elliott φέρεται να θέλει να απομακρύνει τον Ντόρσεϊ, μετά την απόκτηση μεριδίου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων- περίπου το 4% του Twitter. Αιτία η ανησυχία για τις ηγετικές ικανότητες του CEO, τόσο επειδή κατέχει την ίδια θέση και στη Square, όσο και επειδή είχε ανακοινώσει ότι φέτος θα ζήσει και θα εργάζεται για περίπου 6 μήνες από την Αφρική.

Την Πέμπτη, ο Ντόρσεϊ καθησύχασε για το πρώτο και έβαλε στον «πάγο» τα σχέδια περί Αφρικής. «Το πρόγραμμά μου είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να μπορώ να επικεντρώνομαι στα πιο σημαντικά πράγματα και έχω καλή αίσθηση για το τι είναι κρίσιμες σημασίας και στις δύο εταιρείες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!