Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: CBS: Ο Τραμπ δεν παραιτείται σύμφωνα με ανώτατους αξιωματούχους
[Lifo]: CBS: Ο Τραμπ δεν παραιτείται σύμφωνα με ανώτατους αξιωματούχους

[Lifo]: CBS: Ο Τραμπ δεν παραιτείται σύμφωνα με ανώτατους αξιωματούχους

Ο Τραμπ δεν παραιτείται και συνεχίζει να αναζητά τρόπο για να αποδώσει χάρη στον εαυτό του, αναφέρουν ανώτατες πηγές στο CBSNews

Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν θα παραιτηθεί. Ούτε θα παραδώσει την εξουσία στον Αντιπρόεδρο Πενς ενώ επιμένει να αναζητά τρόπο για να δώσει χάρη στον εαυτό του, σύμφωνα με το CBSNews.

Kορυφαίοι σύμβουλοι του Λευκού Οίκου που μίλησαν με τα υψηλότερα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου του Τραμπ, μεταξύ αυτών, ο υπουργός Οικονομικών, ο Μάικ Πενς και ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου , Μαρκ Μέντοους, αναφέρουν στο CBSNews ότι ο απερχόμενος πρόεδρος συνεχίζει να ρωτά τους ανώτερους συμβούλους για την δυνατότητα να απονείμει στον εαυτό του χάρη προτού αποχωρήσει από το αξίωμα.

Πρόκειται για κάτι ωστόσο, που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν. Σχετική σημείωση από το Νομικό Γραφείο του Τμήματος Δικαιοσύνης, που χρονολογείται από το 1976 λέει ότι ο πρόεδρος δεν μπορεί να απονείμει χάρη στον εαυτό του. Ο πρόεδρος ανησυχεί για τη νομική έκθεσή του μετά την προεδρία, αλλά δεν σχετίζεται απαραίτητα με την επίθεση στο Καπιτώλιο, αναφέρει το CBSNews.

Πηγές κοντά στον Λευκό Οίκο και την ηγεσία του Κογκρέσου λένε ότι η απειλή μιας δεύτερης κατηγορίας παραπομπής είναι πραγματική και θα μπορούσε να βρει κάποια υποστήριξη μεταξύ των Δημοκρατικών του Σώματος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πίεση από εταιρείες, που βοηθούν στη χρηματοδότηση των εκστρατειών τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!