Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Britney Spears: Ένα νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στη ζωή της και την επιτροπεία από τον πατέρα της
[Lifo]: Britney Spears: Ένα νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στη ζωή της και την επιτροπεία από τον πατέρα της

[Lifo]: Britney Spears: Ένα νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στη ζωή της και την επιτροπεία από τον πατέρα της

Οι New York Times ετοιμάζουν ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη δικαστική διαμάχη γύρω από τον έλεγχο της περιουσίας της Britney Spears και την κηδεμονία της από τον πατέρα της.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ ετοίμασαν οι New York Times σχετικά με τη δικαστική διαμάχη μεταξύ της Britney Spears και του πατέρα της, Jamie Spears, που αυτήν τη στιγμή θεωρείται ο νόμιμος κηδεμόνας της και ελέγχει ολόκληρη την περιουσίας της.

Ο τίτλος του φιλμ, που θα κάνει πρεμιέρα στις 5/2 στο FX και το Hulu, θα είναι Framing Britney Spears και θα κάνει μια αναδρομή στην καριέρα της ποπ σταρ και την άνοδο της προς την κορυφή μέχρι τους αγώνες της με την ψυχική υγεία και τη νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική για πέντε ημέρες το 2008. Παράλληλα, θα εξετάσει το κίνημα #FreeBritney που προσπαθεί να βοηθήσει την Britney να κερδίσει την ανεξαρτησία της.

Από το 2008 η Britney Spears βρίσκεται κάτω από την πλήρη νομική κηδεμονία του 68χρονου πατέρα της, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλες της τις επαγγελματικές, οικονομικές και προσωπικές αποφάσεις. Η απόφαση είχε παρθεί τότε με συνοπτικές διαδικασίες λόγω της τότε ευαίσθητης κατάστασής της. Αν και αρχικά θα έπρεπε να έχει ισχύ για έναν χρόνο, δηλαδή ως το 2009, συνεχίζεται μέχρι σήμερα, 11 χρόνια μετά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!