Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Billie Eilish: Περιοριστικά μέτρα σε stalker που είχε κατασκηνώσει έξω από το σπίτι της
[Lifo]: Billie Eilish: Περιοριστικά μέτρα σε stalker που είχε κατασκηνώσει έξω από το σπίτι της

[Lifo]: Billie Eilish: Περιοριστικά μέτρα σε stalker που είχε κατασκηνώσει έξω από το σπίτι της

Η 19χρονη Eilish, δήλωσε ότι ο 23χρονος σκαρφάλωνε στον φράχτη του διπλανού σχολείου για να κοιτάζει μέσα στο σπίτι της

Περιοριστικά μέτρα κατά ενός άνδρα που φέρεται να είχε κατασκηνώσει έξω από το σπίτι της οικογένειάς της Billie Eilish , στο Λος Άντζελες, επέβαλε δικαστήριο.

Ο άνδρας φέρεται δε, να πετούσε «εξαιρετικά ενοχλητικές» επιστολές στον κήπο τους.

Σε αίτημα που κατατέθηκε στο δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες, η 19χρονη Eilish, δήλωσε ότι ο 23χρονος John Hearle είχε κατασκηνώσει έξω από ένα σχολείο απέναντι από την οικογενειακή κατοικία της και «σκαρφάλωνε» στον φράχτη του σχολείου για να κοιτάζει μέσα στο σπίτι της.

Κατέθεσε ότι ο Hearle την παρενοχλούσε και την απειλούσε, όταν την έβλεπε, , κάνοντας μια χειρονομία που υποδήλωνε ότι θα την πιάσει από τον λαιμό.

Η παρουσία του, όπως είπε, της προκάλεσε συναισθηματικό τραύμα, συμπεριλαμβανομένου του φόβου για την ασφάλειά της, του φόβου για την ασφάλεια της οικογένειάς της και της απώλειας της «αίσθησης γαλήνης και ασφάλειας στο σπίτι και στον προσωπικό χώρο, που προκύπτει από τις επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις παρενόχλησης».

«Δεν αισθάνομαι πλέον ασφαλής να βγαίνω από το σπίτι μου και να απολαμβάνω βασική σωματική άσκηση στη γειτονιά μου, καθώς θα μπορούσε να προσπαθήσει να πλησιάσει και να μου προκαλέσει κακό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!