Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Athens Pride 2020: «Τα LGBTQI+ άτομα φωνάζουμε ΩΣ ΕΔΩ» – Κυκλοφόρησε το επίσημο σποτ
[Lifo]: Athens Pride 2020: «Τα LGBTQI+ άτομα φωνάζουμε ΩΣ ΕΔΩ» – Κυκλοφόρησε το επίσημο σποτ

[Lifo]: Athens Pride 2020: «Τα LGBTQI+ άτομα φωνάζουμε ΩΣ ΕΔΩ» – Κυκλοφόρησε το επίσημο σποτ

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φετινού Athens Pride

Χωρίς μαζικές εκδηλώσεις θα γίνει το Athens Pride 2020 , που επαναπροσδιορίζει τη μορφή του και δηλώνει την παρουσία του και φέτος προκειμένου να συνεχίσει να συμβάλλει στην ορατότητα, την υποστήριξη και την προβολή των διεκδικήσεων της ελληνικής LGBTQI+ κοινότητας.

Η κεντρική εκδήλωση του φετινού Athens pride θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά και θα περιλαμβάνει μια ημερίδα σε συν-διοργάνωση με το γραφείο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στην Ελλάδα με τίτλο «LGBTQI+ Δικαιώματα: Φιλοδοξίες και προκλήσεις στην ΕΕ και την Ελλάδα» καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Την ίδια στιγμή, η εβδομάδα του Athens Pride Week (4-11/9) θα περιλαμβάνει καθημερινό digital υλικό στην επίσημη ιστοσελίδα του Athens Pride καθώς και στα social media, ενώ ταυτόχρονα εκδηλώσεις του Athens Pride Week θα πραγματοποιηθούν μέσα στη πόλη τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Επίσης θα παρουσιαστούν ιστορίες LGBTQI+ πραγματικότητας, σεμινάρια, συζητήσεις, ταινίες εκθέσεις, dj sets και performances καθώς και η καμπάνια του Athens pride 2020 «Γνωρίζουμε και υποστηρίζουμε τις LGBTQI+ οργανώσεις» με στόχο την ενδυνάμωση της LGBTQI+ κοινότητας.

«Αν και φέτος δεν θα ενώσουμε τις φωνές μας στο δρόμο, οι ιστορίες που μας στείλατε είναι αυτές οι οποίες διαμόρφωσαν το κεντρικό μας μήνυμα. Οι ιστορίες αυτές αποτυπώνουν την πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα τα LGBTQI+ άτομα στην Ελλάδα. Είναι ιστορίες με στιγμές που μας έκαναν να κλάψουμε, να φοβηθούμε, που μας πόνεσαν και μας έβγαλαν στους δρόμους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!