Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: «Ασφαλές στριπτίζ» σε drive-through κλαμπ μετά την καραντίνα
[Lifo]: «Ασφαλές στριπτίζ» σε drive-through κλαμπ μετά την καραντίνα

[Lifo]: «Ασφαλές στριπτίζ» σε drive-through κλαμπ μετά την καραντίνα

Ένα στριπ κλαμπ στο Όρεγκον τον ΗΠΑ προσφέρει drive through χορούς για τους πελάτες που παραγγέλνουν πακέτο από την κουζίνα της επιχείρησης

Στις 16 Μαρτίου, η Πολιτεία του Όρεγκον επέβαλε υποχρεωτική καραντίνα στους πολίτες, κλείνοντας ταυτόχρονα όλες τις μη απαραίτητες επιχειρήσεις.

Ανάμεσα στους χώρους εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης που έκλεισαν ήταν φυσικά και τα strip club αλλά ο Σον Μπουλντέν, ιδιοκτήτης του κλαμπ Lucky Devil Lounge επάνδρωσε την κουζίνα με αρκετούς μάγειρες και ξεκίνησε την παράδοση φαγητού κατ’ οίκον – όχι με επαγγελματίες διανομείς, αλλά με τις υπαλλήλους του strip club που πλέον απαγορευόταν να χορεύουν.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Μπούλντεν διαρρύθμισε ειδικά τον χώρο για drive through παραλαβές πακέτων και, όσοι από τους πελάτες επιθυμούσαν, μπορούσαν έναντι επιπλέον χρέωσης να παρακολουθήσουν μέσα από το αυτοκίνητό τους ένα σόου από τις συνεργαζόμενες χορεύτριες.

Για λόγους ασφαλείας, ακόμα και μέσα από τα αυτοκίνητά τους οι οδηγοί δεν επιτρέπεται να παραμένουν στον ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο περισσότερο από όσο διαρκεί ένα τραγούδι. Τόσο το ντελίβερι από κάποια χορεύτρια που προσφέρει ένα σύντομο σόου, όσο και η drive-through υπηρεσία, στοιχίζει επιπλέον 30 δολάρια. Η διεύθυνση φροντίζει για την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και όλοι στο κλαμπ φορούν μάσκες και γάντια, ενώ υποβάλλονται σε τακτικούς ελέγχους της θερμοκρασίας τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!