Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Αρνητικά σχόλια για την βασίλισσα Ελισάβετ και τον Ουίλιαμ- Επειδή δεν φόρεσαν μάσκα
[Lifo]: Αρνητικά σχόλια για την βασίλισσα Ελισάβετ και τον Ουίλιαμ- Επειδή δεν φόρεσαν μάσκα

[Lifo]: Αρνητικά σχόλια για την βασίλισσα Ελισάβετ και τον Ουίλιαμ- Επειδή δεν φόρεσαν μάσκα

Χωρίς μάσκα η βασίλισσα στην πρώτη εμφάνιση εκτός παλατιού μετά το lockdown

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση εκτός παλατιού μετά το lockdown , αλλά αρκετοί την επέκριναν γιατί δεν φορούσε μάσκα.

Συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, η Ελισάβετ επισκέφθηκε την Πέμπτη το Εργαστήριο Επιστήμης και Τεχνολογίας Άμυνας (Dstl). Κανένας από τους δυο τους δεν φορούσε μάσκα, ενώ σύμφωνα με το Μπάκιγχαμ, ζητήθηκε ιατρική συμβουλή για την επίσκεψη και ελήφθησαν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις.

Το Dstil ανέφερε ότι είχε κάνει τεστ- τα οποία ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό- και στους 48 ανθρώπους που επρόκειτο να έρθουν σε επαφή με τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τηρήθηκαν οι αποστάσεις, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφτασαν ξεχωριστά στις εγκαταστάσεις.

Στη Βρετανία, οι μάσκες είναι υποχρεωτικές στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τους δημόσιους χώρους, όπως καταστήματα. Επίσης, η κυβέρνηση συνιστά τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους στους οποίους είναι δύσκολη η τήρηση αποστάσεων και εκεί όπου οι πολίτες έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που δεν συναντούν συνήθως.

«Εξειδικευμένες οδηγίες ζητήθηκαν από τον οικογενειακό γιατρό και σχετικές πλευρές και όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις ελήφθησαν, σε στενή συνεργασία με το Dstl», δήλωσε η εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ.

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς εξετάστηκε για τον κορωνοϊό το προσωπικό του εργαστηρίου, πέρα από το ότι αυτό έγινε πολύ πρόσφατα. Το παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά θεωρείται ότι ο Ουίλιαμ εξετάστηκε για τον κορωνοϊό και το τεστ του ήταν αρνητικό, προτού συνοδεύσει την γιαγιά του στην επίσκεψη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!