Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Αρχηγός ΜΙ5: Οι άδειοι δρόμοι δυσκόλεψαν τη δουλειά των κατασκόπων
[Lifo]: Αρχηγός ΜΙ5: Οι άδειοι δρόμοι δυσκόλεψαν τη δουλειά των κατασκόπων

[Lifo]: Αρχηγός ΜΙ5: Οι άδειοι δρόμοι δυσκόλεψαν τη δουλειά των κατασκόπων

Ο αρχηγός της βρετανικής ΜΙ5 αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχουν προκύψει στη δουλειά των κατασκόπων από τότε που οι δρόμοι άδειασαν λόγω κορωνοϊού

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει τον τρόπο εργασίας εκατομμυρίων ανθρώπων και οι κατάσκοποι δεν εξαιρούνται.

Οι σχεδόν άδειοι δρόμοι, λόγω του μικρότερου αριθμού ατόμων που μετακινούνται στα κέντρα των πόλεων, καθιστούν δύσκολο για τους Βρετανούς κατασκόπους να εντοπίσουν υπόπτους, ανέφερε ο επικεφαλής της ΜΙ5, της εγχώριας υπηρεσία αντικατασκοπείας και ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Ken McCallum ανέφερε σε δημοσιογράφους την Τετάρτη πως οι πράκτορές του έχουν αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουν καθώς, λόγω του κορωνοϊού, τα πλήθη έχουν σταματήσει να συρρέουν σε δημόσιους χώρους.

«Δεν περιμένετε να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά σύμφωνα με την κοινή λογική η παρακολούθηση δεν είναι εύκολη σε σχεδόν άδειους δρόμους», δήλωσε ο McCallum, ενώ μίλησε για τον αντίκτυπο όσων διαδραματίστηκαν μέσα στο 2020 στην υπηρεσία πληροφοριών. «Οι άνθρωποί μας δείχνουν τεράστια αφοσίωση και επιστρατεύουν τη φαντασία τους για να συνεχίσουν να παρέχουν τις απαραίτητες υπηρεσίες που χρειάζεται η χώρα από εμάς» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στην πρώτη του συνάντηση με δημοσιογράφους, από τον Μάρτιο που ανέλαβε τη θέση, ο McCallum αποκάλυψε επίσης ότι, ως αποτέλεσμα της πανδημίας, οι τρομοκράτες έχουν αναπροσαρμόσει τους στόχους τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!