Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Απρόσμενη εμφάνιση στα προάστια του Σίδνεϊ- Δύο ελάφια έτρεχαν στους δρόμους
[Lifo]: Απρόσμενη εμφάνιση στα προάστια του Σίδνεϊ- Δύο ελάφια έτρεχαν στους δρόμους

[Lifo]: Απρόσμενη εμφάνιση στα προάστια του Σίδνεϊ- Δύο ελάφια έτρεχαν στους δρόμους

Έκπληκτοι οι κάτοικοι με τα δύο ζώα

Έκπληκτοι, κάτοικοι των προαστίων του Σίδνεϊ είδαν δύο ελάφια να τρέχουν σε δρόμους, ακόμη και να μπαίνουν σε αυλές ή συγκροτήματα κατοικιών.

Τα δύο ζώα πέρασαν από τα προάστια Annandale, Leichhardt και Balmain του Σίδνεϊ. Άνθρωποι της οργάνωσης για τα ζώα RSPCA κατάφεραν να πιάσουν το ένα ελάφι, όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κακή κατάσταση και του έκαναν ευθανασία. Το άλλο ελάφι παραμένει ελεύθερο.

Το ένα από τα δύο ζώα εντοπίστηκε σε αυλή σπιτιού και οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ελάφι που ζούσε στη φύση. «Κτηνίατροι που το εξέτασαν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για άγριο ζώο, με κακή υγεία και σημαντικούς τραυματισμούς και έγινε ευθανασία», δήλωσε εκπρόσωπος της RSPCA.

Παράλληλα η οργάνωση έκανε έκκληση στους πολίτες να μείνουν μακριά από το άλλο ελάφι. «Αν το δείτε, παρακαλώ μην κάνετε καμία προσπάθεια να το πλησιάσετε ή να το πιάσετε. Αναφέρετε πού το είδατε στην αστυνομία και τη RSPCA».

Ακόμη οι αρχές δεν μπορούν να καταλάβουν πώς τα δύο ζώα έφτασαν στα προάστια του Σίδνεϊ. Αρκετοί κάτοικοι τα είδαν στους δρόμους, δίχως να πιστεύουν στα μάτια τους, ενώ μία ντόπια- η Λόρνα Μπίτι- δήλωσε πως το ένα ζώο πήδηξε πάνω από το κεφάλι της, στην προσπάθειά του να βρει τρόπο να φύγει από το συγκρότημα κατοικιών στο οποίο είχε μπει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!