Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Η απάντηση Σκουρλέτη στην ΕΣΗΕA για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ
[Lifo]: Η απάντηση Σκουρλέτη στην ΕΣΗΕA για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ

[Lifo]: Η απάντηση Σκουρλέτη στην ΕΣΗΕA για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ προκάλεσε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ

«Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την πρόθεση να προσβάλλουμε το δημοσιογραφικό κόσμο» απαντά o Πάνος Σκουρλέτης με επιστολή του στην ΕΣΗΕΑ μετά τις αντιδράσεις για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ.

Στο σποτ που αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Youtube, εμφανίζεται μία «παρουσιάστρια» η οποία όποτε αναφέρει το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη πέφτουν χαρτονομίσματα.

Τα ποσά αυξάνονται όσο μιλάει με μεγαλύτερη θέρμη για τον πρωθυπουργό. Στο σποτ, με τίτλο «Πόσο κοστίζει ο Μωυσής;» γίνεται λόγος για «20 εκατομμύρια ευρώ ακόμη και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ, χωρίς κριτήρια, χωρίς διαφάνεια, χωρίς λογαριασμό».

Το σπότ προκάλεσε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ που έστειλε επιστολή προς τον Πάνο Σκουρλέτη.

Νωρίτερα σήμερα πηγές της Κουμουνδούρου έκαναν λόγο για «Επιλεκτική ευαισθησία» στη σάτιρα και όχι στην χρηματοδότηση ανύπαρκτων μέσων

Η απάντηση του Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

«Λάβαμε την επιστολή σας της 19ης Ιουνίου 2020 αναφορικά με το τελευταίο video του ΣΥΡΙΖΑ, που ως θέμα έχει την επιδίωξη της κυβέρνησης να διαμορφώσει ένα δίκτυο ΜΜΕ που θα της παρέχει άκριτη στήριξη, μέσω της απευθείας διάθεσης 20 εκατ. ευρώ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» με όρους αδιαφάνειας, καθώς αρνείται να αποκαλύψει τα ποσά που έλαβε κάθε Μέσο Ενημέρωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!