Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συλλήψεις σε 2 κέντρα της Αθήνας- Εκατοντάδες πρόστιμα σε θαμώνες και περαστικούς
[Lifo]: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συλλήψεις σε 2 κέντρα της Αθήνας- Εκατοντάδες πρόστιμα σε θαμώνες και περαστικούς

[Lifo]: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συλλήψεις σε 2 κέντρα της Αθήνας- Εκατοντάδες πρόστιμα σε θαμώνες και περαστικούς

Τρεις υπεύθυνοι νυχτερινών κέντρων στην οδό Λιοσίων και το Μπουρνάζι συνελήφθησαν τα ξημερώματα

Εκατοντάδες πρόστιμα βεβαίωσαν αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας, την πρώτη νύχτα απαγόρευσης της κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού.

Τρία άτομα, προσωρινά υπεύθυνοι νυχτερινών κέντρων στην οδό Λιοσίων και το Μπουρνάζι, συνελήφθησαν τα ξημερώματα καθώς δεν είχαν κλείσει τις επιχειρήσεις τους μετά τα μεσάνυχτα όπως ορίζουν νέα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων λειτουργούσε έως την 1:00, οπότε και μπήκε στον χώρο η αστυνομία. Συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, ενώ βεβαιώθηκαν 146 πρόστιμα σε θαμώνες.

Σε κλαμπ στο Μπουρνάζι το οποίο λειτουργούσε έως λίγα λεπτά πριν από τη 1:00, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα που ήταν οι προσωρινά υπεύθυνοι της επιχείρησης, ενώ βεβαίωσαν 108 πρόστιμα σε θαμώνες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι υπηρεσίες της τροχαίας επέβαλαν περισσότερα από 180 πρόστιμα σε άτομα κυκλοφορούσαν στις ώρες της απαγόρευσης (00:30 έως 5:00).

Το νέο ηχητικό μήνυμα της αστυνομίας ακούγεται από χθες το πρωί στους δρόμους από τα περιπολικά, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, στις περιοχές αυξημένης επιτήρησης (επίπεδο 3) και αυξημένου κινδύνου (επίπεδο 4).

Το ηχογραφημένο μήνυμα, σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά και αραβικά) αναφέρει τα εξής: «Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εξωτερικούς χώρους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!