Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Η Αντζελίνα Τζολί ζητά την απομάκρυνση του δικαστή που χειρίζεται το διαζύγιο της από τον Μπραντ Πιτ
[Lifo]: Η Αντζελίνα Τζολί ζητά την απομάκρυνση του δικαστή που χειρίζεται το διαζύγιο της από τον Μπραντ Πιτ

[Lifo]: Η Αντζελίνα Τζολί ζητά την απομάκρυνση του δικαστή που χειρίζεται το διαζύγιο της από τον Μπραντ Πιτ

Επικαλείται αμεροληψία και σχέσεις του δικαστή με την πλευρά του Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε τη Δευτέρα την απομάκρυνση του ιδιωτικού δικαστή που επιβλέπει το διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ.

Η αιτιολογία είναι ο εν λόγω δικαστής δεν έχει «αποκαλύψει επαρκώς τις επιχειρηματικές του σχέσεις με έναν από τους δικηγόρους του Πιτ».

Σε κατάθεσή της στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, η Τζολί υποστήριξε ότι ο δικαστής John W. Ouderkirk πρέπει να απομακρυνθεί από την υπόθεση του διαζυγίου της επειδή δεν έχει αποκαλύψει άλλες τις υποθέσεις που τον συνδέουν εργασιακά με τη δικηγόρο του Μπραντ Πιτ, Άνν Κίλι.

Ισχυρίζεται δε ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του διαζυγίου, ο Ouderkirk «απέτυχε να αποκαλύψει τις υποθέσεις που έδειξαν την τρέχουσα, συνεχιζόμενη, επαναλαμβανόμενη σχέση πελάτη μεταξύ του δικαστή και του συμβούλου του εναγόμενου».

Στη συνέχεια, αναφέρει ακόμα ότι η πληρεξούσιος του Πιτ «υποστήριζε ενεργά τα οικονομικά συμφέροντα του δικαστή Ouderkirk ώστε να επεκταθεί ο διορισμός του (και η ικανότητά του να συνεχίσει να λαμβάνει αμοιβές) σε μια υπόθεση υψηλού προφίλ».

Ο Πιτ και η Τζολί, όπως και άλλα ζευγάρια υψηλού προφίλ, πληρώνουν για έναν ιδιωτικό δικαστή στην υπόθεση διαζυγίου τους για να κρατήσουν πολλά από τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία κρυφά, αν και πρέπει να γίνουν ορισμένες νομικές κινήσεις στο πλαίσιο της τυπικής δικαστικής διαδικασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!