Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ο άντρας «με τα περισσότερα τατουάζ» έχασε την δουλειά του ως δάσκαλος «επειδή τρομάζει τα παιδιά»
[Lifo]: Ο άντρας «με τα περισσότερα τατουάζ» έχασε την δουλειά του ως δάσκαλος «επειδή τρομάζει τα παιδιά»

[Lifo]: Ο άντρας «με τα περισσότερα τατουάζ» έχασε την δουλειά του ως δάσκαλος «επειδή τρομάζει τα παιδιά»

Ο Sylvain Helaine υποστηρίζει πως τα τατουάζ του ήταν εκείνα που του κόστισαν την δουλειά του σε δημοτικό σχολείο μετά τα παράπονα ενός γονιού

Ο άντρας με τα περισσότερα τατουάζ στη Γαλλία υποστηρίζει πως του ζήτησαν να μην διδάσκει πλέον παιδιά μετά τα παράπονα ενός γονιού για την εμφάνισή του.

Ο Sylvain Helaine έχει τατουάζ σε όλο το σώμα, το πρόσωπο και την γλώσσα του ενώ έχει χρωματίσει επίσης μαύρο με χειρουργική επέμβαση το λευκό των ματιών του.

Ο 35χρονος Γάλλος διδάσκει σε παιδιά δημοτικού ηλικίας 6 ετών και άνω.

Όπως λέει, το παιδί του οποίου ο γονιός παραπονέθηκε, δεν διδασκόταν από τον ίδιο και πως οι δικοί του μαθητές ήταν «άνετοι» με την εμφάνισή του επειδή των γνώριζαν.

«Μόνο όταν κόσμος με βλέπει από μακριά συμπεραίνει τα χειρότερα», είπε στο πρακτορείο Reuters.

Ο Helaine, που είναι επίσης γνωστός ως «Freaky Hoody», λέει πως δίδασκε σε ένα σχολείο στο Palaiseau, κοντά στο Παρίσι, πέρυσι όταν ένα παιδί 3 ετών είπε στους γονείς του ότι είχε εφιάλτες αφότου τον είδε.

Οι γονείς του παιδιού παραπονέθηκαν στη συνέχεια στις εκπαιδευτικές αρχές.

Σχεδόν δυο μήνες μετά, του ανακοίνωσαν πως δεν μπορεί πλέον να διδάσκει την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα- απόφαση που ο ίδιος χαρακτήρισε «πολύ θλιβερή».

Τα τατουάζ του, είπε ο Helaine, θα μπορούσαν να διδάξουν στους μαθητές να αποδέχονται άτομα που δεν δείχνουν ακριβώς όπως εκείνοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!