Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: «Ανοίγει» η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κρήτης – Πώς θα ταξιδεύουμε με τα πλοία
[Lifo]: «Ανοίγει» η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κρήτης – Πώς θα ταξιδεύουμε με τα πλοία

[Lifo]: «Ανοίγει» η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κρήτης – Πώς θα ταξιδεύουμε με τα πλοία

Συμπλήρωση εντύπων, προκαθορισμένες θέσεις στα σαλόνια και πιθανότατα μάσκες ανάμεσα στα μέτρα για το ταξίδι με τα πλοία

«Ανοίγει» και πάλι η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Κρήτης από τη Δευτέρα, ωστόσο τα μέτρα και οι κανόνες για τον κορωνοϊό φαίνεται να αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό το ταξίδι όπως το γνωρίζαμε έως σήμερα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Κακόγλου, ύπαρχος του πλοίου ΚΡΗΤΗ ΙΙ, που συνδέει με τακτικά δρομολόγια τον Πειραιά με την Κρήτη, παρουσίασε έναν οδηγό προς τους επιβάτες για να ταξιδεύουν με ασφάλεια εν μέσω πανδημίας. Τα μέτρα για τους επιβάτες θα ισχύουν πριν από την επιβίβαση στο πλοίο. Κατά την έκδοση του εισιτηρίου οι επιβάτες καλούνται να συμπληρώσουν ένα σχετικό έντυπο.

Σημειώνεται ότι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με νοσούντα δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν. Οι επιβάτες, μετά από επιπλέον έλεγχο, θα οδηγούνται σε συγκεκριμένα σημεία στο πλοίο, με τη βοήθεια του πληρώματος.

Σύμφωνα με τον κ. Κακόγλου, τα πλοία έχουν έχουν προετοιμαστεί και τα πληρώματα είναι εφοδιασμένα με προστατευτικό εξοπλισμό, ωστόσο βρίσκονται σε αναμονή για περαιτέρω οδηγίες. Απολυμάνσεις και καθαρισμοί γίνονται καθημερινά. Σχετικά με τον κλιματισμό, ο αξιωματικός του πλοίου, ανέφερε ότι ο αερισμός που πραγματοποιείται δεν γίνεται εσωτερικά, αλλά εξωτερικά, υπογραμμίζοντας ότι «ανανεώνεται ο αέρας και απολυμαίνονται τα φίλτρα».

«Ειδική καμπίνα» για πιθανά κρούσματα

Παράλληλα στα πλοία θα υπάρχει και «ειδική καμπίνα» όπου θα απομονώνονται πιθανά κρούσματα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!