Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Αναβλήθηκε η δίκη Νετανιάχου μετά από μία ώρα ακροαματικής διαδικασίας – Άγνωστο πότε θα διεξαχθεί
[Lifo]: Αναβλήθηκε η δίκη Νετανιάχου μετά από μία ώρα ακροαματικής διαδικασίας – Άγνωστο πότε θα διεξαχθεί

[Lifo]: Αναβλήθηκε η δίκη Νετανιάχου μετά από μία ώρα ακροαματικής διαδικασίας – Άγνωστο πότε θα διεξαχθεί

«Εμφανίζομαι ενώπιόν σας με την πλάτη όρθια και το κεφάλι ψηλά», είπε ο Νετανιάχου στις κάμερες, προσερχόμενος στο δικαστήριο της Ιερουσαλήμ

Η δίκη του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου με την κατηγορία της διαφθοράς αναβλήθηκε, μετά από μόλις μία ώρα ακροαματικής διαδικασίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης συνεδρίασης, οι συνήγοροι του Ισραηλινού πρωθυπουργού ζήτησαν να τους δοθεί χρονικό περιθώριο πολλών μηνών για να εξετάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του πελάτη τους. Από την πλευρά της, η εισαγγελία ζήτησε να μπορέσουν να ακουστούν γρήγορα οι μάρτυρες της υπόθεσης.

Οι τρεις δικαστές ανακοίνωσαν ότι μελέτησαν τα αιτήματα και ανέβαλαν τη δίκη, χωρίς να ορίσουν μια νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της.

Λίγο νωρίτερα, προσερχόμενος στο δικαστήριο για την έναρξη της δίκης του όπου κατηγορείται για τρεις υποθέσεις διαφθοράς -κατηγορίες που ο ίδιος χαρακτηρίζει «γελοίες»- ο Νετανιάχου δήλωσε πως έχει το κεφάλι ψηλά:

«Εμφανίζομαι ενώπιόν σας με την πλάτη όρθια και το κεφάλι ψηλά», είπε ο Νετανιάχου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, λίγο πριν μπει στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ, κατηγορώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι επιδιώκουν την ανατροπή του. «Ο στόχος είναι να ανατρέψουν έναν ισχυρό πρωθυπουργό της δεξιάς παράταξης και έτσι να απομακρύνουν τη δεξιά πτέρυγα από την ηγεσία για πολλά χρόνια», υποστήριξε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!