Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ο Αναστασιάδης διαψεύδει δημοσίευμα για τις «χρυσές βίζες»: Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου
[Lifo]: Ο Αναστασιάδης διαψεύδει δημοσίευμα για τις «χρυσές βίζες»: Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου

[Lifo]: Ο Αναστασιάδης διαψεύδει δημοσίευμα για τις «χρυσές βίζες»: Ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου

Γραπτή δήλωση του Προέδρου της Κύπρου

Στην κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος στο οποίο εμπλεκόταν το όνομά του, σχετικά με το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα, προχώρησε με γραπτή ανακοίνωση ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης .

Στο εν λόγω δημοσίευμα της «Καθημερινής Κύπρου» ο αρθρογράφος υποστήριζε πως «ο ΠτΔ εκμυστηρεύτηκε σε μια νύχτα στην Αθήνα, ότι άφηνε στο γραφείο του 300 εκατ. ετησίως, που τα πήγαινε στις Σεϋχέλλες».

Ο κ. Αναστασίαδης έκανε λόγο για ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του, ενώ κάλεσε το δημοσιογράφο του δημοσιεύματος «είτε να τεκμηριώσει τα όσα αβάσιμα προέβαλε στην πρόσφατη αρθρογραφία του, ή να παραδεχθεί πως υπήρξε θύμα παραπληροφόρησης»

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Αναστασιάδη:

«Παρακολουθώ με θλίψη μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου, είτε με ψίθυρους είτε μέσα από ψευδή δημοσιεύματα.

Με πλήρη σεβασμό στην ελευθερία των ΜΜΕ αλλά και στην ελευθερία του λόγου απέφυγα, στη 40χρονη παρουσία μου στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας, την όποια άσκηση των νομικών μου δικαιωμάτων, αναγνωρίζοντας πως η εμπλοκή στα κοινά έχει ως συνεπακόλουθο και το αναφαίρετο δικαίωμα των ΜΜΕ και των εκπροσώπων τους να με κρίνουν ή και να με επικρίνουν.

Η ανοχή, όμως, στην κριτική φαίνεται ότι έχει παρερμηνευτεί από κάποιους που ακόμα και με κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα ή ψιθυρολογία θεωρούν πως προσφέρουν καλή υπηρεσία στον τόπο και στον λαό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!