Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Αλλαγές στον Κοινωνικό Τουρισμό: Αυξάνονται οι δικαιούχοι και επιδοτούνται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
[Lifo]: Αλλαγές στον Κοινωνικό Τουρισμό: Αυξάνονται οι δικαιούχοι και επιδοτούνται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

[Lifo]: Αλλαγές στον Κοινωνικό Τουρισμό: Αυξάνονται οι δικαιούχοι και επιδοτούνται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Ανοίγει η πλατφόρμα για τον κοινωνικό τουρισμό ενώ εφέτος θα επιδοτηθούν και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Θέμα χρόνου είναι το «άνοιγμα» της πλατφόρμας για το εφετινό πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού , με τον διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη, να υπογραμμίζει πως «όλα θα γίνουν διαδικτυακά».

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα για την εφετινή σεζόν είναι ενισχυμένο καθώς οι δικαιούχοι υπερδιπλασιάστηκαν, είναι πλέον 300.000 από 140.000 και ο συνολικός προϋπολογισμός θα αγγίξει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τον διοικητή του ΟΑΕΔ το μόνο που απομένει για να ξεκινήσει η διαδικασία των αιτήσεων είναι το σχετικό ΦΕΚ.

«Αναμένουμε μέρα με τη μέρα να το λάβουμε, είναι κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα. Με την ανακοίνωση εκκίνησης της υποβολής αιτήσεων θα δώσουμε στους πολίτες όλες τις αναγκαίες ημερομηνίες, όπως το διάστημα που θα έχουν δυνατότητα ένστασης», ανέφερε μιλώντας στο iefimerida.

Ο ίδιος εκτιμά ότι με το ενισχυμένο πρόγραμμα «θα καλυφθούν, αν όχι όλοι, το μεγαλύτερο τμήμα της ζήτησης. Θα είναι σίγουρα πολύ περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά. Να υπενθυμίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί καμία αυτοπρόσωπη παρουσία, όλα θα γίνονται από το διαδίκτυο». Ο κ. Πρωτοψάλτης κάνει λόγο για μία δύσκολη περίοδο και ευελπιστεί ότι με το πρόγραμμα θα ευνοηθούν τόσο οι δικαιούχοι όσο και οι τουριστικές επιχειρήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!