Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Άλεν εναντίον Φάροου: Νέο ντοκιμαντέρ του HBO για την πολύκροτη υπόθεση
[Lifo]: Άλεν εναντίον Φάροου: Νέο ντοκιμαντέρ του HBO για την πολύκροτη υπόθεση

[Lifo]: Άλεν εναντίον Φάροου: Νέο ντοκιμαντέρ του HBO για την πολύκροτη υπόθεση

Ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ , με νέες συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό, αναμένεται να επανεξετάσει την πολύκροτη υπόθεση της σχέσης του Γούντι Άλεν και της Μία Φάροου .

Το ντοκιμαντέρ, τεσσάρων μερών, είναι δημιουργία των Kirby Dick και Amy Ziering, που βρίσκονται πίσω από το «On the Record». Η πρεμιέρα του «Allen v. Farrow» θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου, με ένα επεισόδιο να προβάλλεται κάθε Κυριακή στο ΗΒΟ. Θα διατίθεται και σε streaming μέσω του HBO Μax. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το indiewire, το ντοκιμαντέρ αναμένεται να εμβαθύνει στην κατηγορία κατά του Γούντι Άλεν για σεξουαλική κακοποίηση της θετής του κόρης Ντίλαν Φάροου.

Παρότι ο Άλεν ουδέποτε καταδικάστηκε γι’ αυτό, παρά τις πολλαπλές έρευνες, και αρνήθηκε πως κακοποίησε σεξουαλικά την Ντίλαν Φάροου όταν ήταν επτά ετών, το ενδιαφέρον εξακολουθεί να περιστρέφεται γύρω από το σκάνδαλο, ενώ και οι ισχυρισμοί της οικογένειας Φάροου παραμένουν ακλόνητοι.

Στο «Allen v. Farrow» περιλαμβάνεται νέο υλικό και νέα ηχητικά, μαζί με αρχειακό υλικό και νέες συνεντεύξεις από τους Μία Φάροου, Ντίλαν Φάροου, Ρόναν Φάρου και Κάρλι Σάιμον – φίλη της οικογένειας, του κατήγορου Φρανκ Μάκο και άλλων προσώπων και μαρτύρων. Κάποια από τα πρόσωπα αυτά θα μιλήσουν για πρώτη φορά. Η σειρά ασχολείται και με τον όγκο δουλειάς του Γούντι Άλεν που εξακολουθεί να επαναξιολογείται μέσα στον χρόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!