Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Lifo]: Αγορά ακινήτων: Η νέα Γραμμή 4 του Μετρό φέρνει αλλαγές στις τιμές πώλησης και ενοικίασης
[Lifo]: Αγορά ακινήτων: Η νέα Γραμμή 4 του Μετρό φέρνει αλλαγές στις τιμές πώλησης και ενοικίασης

[Lifo]: Αγορά ακινήτων: Η νέα Γραμμή 4 του Μετρό φέρνει αλλαγές στις τιμές πώλησης και ενοικίασης

Τι υποστηρίζει σχετική έρευνα

Η αγορά ακινήτων κοντά στους νέους σταθμούς του Μετρό έχει «αναθερμανθεί», σύμφωνα με σχετική έρευνα.

Σύμφωνα με έρευνα του Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, αρκετές περιοχές επωφελήθηκαν από την άφιξη του μετρό στη περιοχή τους. Επί παραδείγματι, το Αιγάλεω και το Ελληνικό «είδαν» αύξηση της ζήτησης για μίσθωση ακινήτων όσο και στην εμπορική ανάπτυξη γύρω από τον σταθμό.

«Οι περιοχές κατά μήκος της νέας γραμμής 4 του μετρό, πριν την covid-19 εποχή είχαν γίνει πόλος έλξης τόσο εγχώριων επενδυτών όσο και fund που στοχεύουν στην υπεραξία στο άμεσο μέλλον. Στοχεύουν στην αγορά κατοικιών που χρήζουν ανακαίνισης καθώς και αυτοτελών γραφειακών κτιρίων. Επιπλέον, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναζητούσαν καταστήματα για αγορά πλησίον των νέων σταθμών του μετρό για επένδυση, γνωρίζοντας ότι όταν ολοκληρωθεί το Μετρό η αξία τους θα είναι πολύ μεγαλύτερη και το μηνιαίο μίσθωμα σε συνάρτηση με την αγορά σήμερα θα αποφέρει πολύ καλή απόδοση ως επένδυση», σημειώνεται στην εν λόγω έκθεση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο Γαλάτσι και στο σταθμό Ελκίνωνος αναμένεται να καταγραφεί μεγάλη αύξηση της ζήτησης για οικιστικά ακίνητα διότι οι τιμές σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές που ήδη υπάρχουν στάσεις του μετρό είναι ανταγωνιστικές. Την ίδια ώρα, στη στάση Δικαστήρια και Αλεξάνδρας αναμένεται μεγάλη αύξηση της ζήτησης κυρίως για γραφειακούς χώρους διότι ακόμη υπάρχουν διαθέσιμα αυτοτελή κτίρια και στοκ γραφειακών χώρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!