Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Αγγελάκας υπέρ Ξαρχάκου – Δεληβοριά: «Εφήμερα πολιτικά κοκοράκια σταματήστε να κρίνετε εξ ιδίων»
[Lifo]: Αγγελάκας υπέρ Ξαρχάκου – Δεληβοριά: «Εφήμερα πολιτικά κοκοράκια σταματήστε να κρίνετε εξ ιδίων»

[Lifo]: Αγγελάκας υπέρ Ξαρχάκου – Δεληβοριά: «Εφήμερα πολιτικά κοκοράκια σταματήστε να κρίνετε εξ ιδίων»

Στο πλευρό του Σταύρου Ξαρχάκου και Φοίβου Δεληβοριά στάθηκε ο συνάδεφλός τους, Γιάννης Αγγελάκας, στο πλαίσιο της κινητοποίησης για μέτρα υπέρ των καλλιτεχνών.

Στις κινητοποιήσεις για τη διεκδίκηση μέτρων υπέρ των καλλιτεχνών αναφέρθηκε ο Γιάννης Αγγελάκας , υπερασπιζόμενος με ζέση τους συναδέλφους του, Σταύρο Ξαρχάκο και Φοίβο Δεληβοριά που βγήκαν μπροστά και στοχοποιήθηκαν.

«Δύο άνθρωποι του χώρου μας ύψωσαν το ανάστημά τους και υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της επιβίωσης των καλλιτεχνών σ’αυτή την έρμη χώρα» αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook o τραγουδοποιός και τραγουδιστής, κάνοντας λόγο για τη στοχοποίησή τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα:

«ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΞΑΡΧΑΚΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Δύο άνθρωποι του χώρου μας ύψωσαν το ανάστημά τους και υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της επιβίωσης των καλλιτεχνών σ’αυτή την έρμη χώρα. Ο Φοίβος Δεληβοριάς που χρόνια τώρα παλεύει για την ομορφιά με τα τραγούδια του και για τα δικαιώματα των μουσικών με την συνδικαλιστική του δράση, και ο Σταύρος Ξαρχάκος, που ποιος έλληνας δεν γνωρίζει το διαχρονικό καλλιτεχνικό του εκτόπισμα και τη θέση του στην ιστορία του πολιτισμού μας.

Παρ’ όλα αυτά ο ένας κατηγορήθηκε από τον Άδωνη (που προφανώς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχουν άνθρωποι
που ανοίγουν το στόμα τους και μιλούν χωρίς να ‘χουν υπόψη τους την προπαγάνδα) ότι διακατέχεται από αντιδεξιό μένος, και ο Ξαρχάκος μέσω εγκάθετων δημοσιογραφίσκων ότι ορέγεται το υπουργείο πολιτισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!