Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Αυξάνεται η κίνηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας – Η Κύπρος ξεκινά ξανά πτήσεις προς την Ελλάδα
[Lifo]: Αυξάνεται η κίνηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας – Η Κύπρος ξεκινά ξανά πτήσεις προς την Ελλάδα

[Lifo]: Αυξάνεται η κίνηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας – Η Κύπρος ξεκινά ξανά πτήσεις προς την Ελλάδα

Η Cyprus Airways επαναφέρει τις πτήσεις της από Λάρνακα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Σκιάθο

Αυξάνεται σταδιακά η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» , ενώ πτήσεις προς την Ελλάδα ξεκινά ξανά και η Cyprus Airways .

Σύμφωνα με την διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδόπουλου, από την περασμένη Δευτέρα, 15 Ιουνίου, καταγράφεται μια μικρή αύξηση της επιβατικής κίνησης με το «άνοιγμα» περισσότερων διεθνών πτήσεων, η οποία και αναμένεται να κινηθεί ανοδικά από την 1 Ιουλίου (καθοριστικό άνοιγμα τουρισμού, αίρεται ο περιορισμός των πτήσεων προς όλα τα αεροδρόμια και αναμένεται σύνδεση με μεγαλύτερες αγορές).

Με βάση τα στοιχεία, μέχρι και την περασμένη Κυριακή, 14 Ιουνίου, η επιβατική κίνηση σε καθημερινή βάση κυμαινόταν περίπου στους 8.000-9.000 επιβάτες, ενώ την Δευτέρα, 15 Ιουνίου, οι επιβάτες ήταν 12.229 (πέρυσι την ίδια ημέρα 87.000 επιβάτες). Περίπου στα ίδια επίπεδα κινήθηκε η επιβατική κίνηση και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας.

Σε ό,τι αφορά την Cyprus Airways, σύμφωνα με την marketing manager της Cyprus Airways, Κική Χάιδα, η εταιρεία επαναφέρει σταδιακά τις πτήσεις από Λάρνακα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθο και Ρόδο, επισημαίνοντας πως η ελληνική αγορά είναι πολύ σημαντική.

H ιδιωτική αεροπορική κυπριακή εταιρεία επανέφερε στις 9 Ιουνίου το δρομολόγιο Λάρνακα-Αθήνα (στόχος είναι να καταστεί ημερήσιο) και την επόμενη εβδομάδα επαναφέρει το δρομολόγιο Λάρνακα-Θεσσαλονίκη (στόχος είναι να διεξάγεται 2-3 φορές την εβδομάδα).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!