Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Aegean: Αλλαγές στις πτήσεις λόγω της απεργίας αύριο – Ποιες ακυρώνονται, ποιες αλλάζουν ώρα
[Lifo]: Aegean: Αλλαγές στις πτήσεις λόγω της απεργίας αύριο – Ποιες ακυρώνονται, ποιες αλλάζουν ώρα

[Lifo]: Aegean: Αλλαγές στις πτήσεις λόγω της απεργίας αύριο – Ποιες ακυρώνονται, ποιες αλλάζουν ώρα

Αλλάζουν τα δρομολόγια της Aegean Air Πέμπτη και Παρασκευή λόγω της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των πτήσεων της Aegean και Olympic Air αύριο Πέμπτη, λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην 24ωρη γενική απεργία , που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη 15 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 στις 08:00 τοπική ώρα, η AEGEAN και η Olympic Air αναγκάζονται να ακυρώσουν όλες τις πτήσεις του δικτύου τους την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, με εξαίρεση τις πτήσεις Α3 929 (Τελ Αβίβ – Αθήνα) και Α3 931 (Κάιρο – Αθήνα), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Επίσης, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air από και προς όλα τα ελληνικά αεροδρόμια μέχρι τις 08:00 τοπική ώρα και αλλάζουν ώρα αναχώρησης 15 σκέλη πτήσεων όπως αναγράφεται στον πίνακα που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, τροποποιείται η ώρα αναχώρησης σε 5 σκέλη πτήσεων εξωτερικού και 10 σκέλη πτήσεων εσωτερικού.

Αναλυτικά:

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020

Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Aegean και της Olympic Air από και προς όλα τα ελληνικά αεροδρόμια, με εξαίρεση τις πτήσεις Α3 929 (Τελ Αβίβ – Αθήνα) και Α3 931 (Κάιρο – Αθήνα) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!