Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί τη Ν. Κορέα: «Στοπ» στην προπαγάνδα με φυλλάδια, αλλιώς θα το πληρώσετε
[Lifo]: Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί τη Ν. Κορέα: «Στοπ» στην προπαγάνδα με φυλλάδια, αλλιώς θα το πληρώσετε

[Lifo]: Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί τη Ν. Κορέα: «Στοπ» στην προπαγάνδα με φυλλάδια, αλλιώς θα το πληρώσετε

Απείλησε τη Σεούλ με αποχώρηση από τη συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών

Η Κιμ Γιο Γιονγκ , η ισχυρή αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν απείλησε τη Νότια Κορέα ότι θα πληρώσει ακριβό τίμημα αν δεν βάλει τέλος στην «προπαγάνδα με φυλλάδια».

Μάλιστα, προειδοποίησε τη Σεούλ ότι η Πιονγιάνγκ θα αποχωρήσει από τη συμφωνία που έχουν συνάψει οι ηγέτες των δύο χωρών, για τη μείωση των στρατιωτικών εντάσεων. Η Κιμ Γιο Γιονγκ έκανε αυτή τη δήλωση έπειτα από τη ρίψη φυλλαδίων κατά της Πιονγιάνγκ, από ομάδα Βορειοκορεατών που έχουν αυτομολήσει.

Τα φυλλάδια εστάλησαν πέρα από τα σύνορα κρυμμένα σε 500.000 μπαλόνια και επέκριναν τον Κιμ Γιονγκ Ουν για τις πυρηνικές απειλές, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap. Προηγούμενα μηνύματα που είχαν σταλεί με τον ίδιο τρόπο καταδίκαζαν τη Βόρεια Κορέα για το ιστορικό της αναφορικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η Κιμ Γιο- Γιονγκ απείλησε ότι η Βόρεια Κορέα θα εξετάσει το ενδεχόμενο ακύρωσης της συμφωνίας που υπέγραψε με τη Νότια Κορέα το 2018 αν οι ακτιβιστές συνεχίσουν να στέλνουν μηνύματα κατά της χώρας, στη βόρεια πλευρά της αποστρατικοποιημένης ζώνης, που χωρίζει τα δύο κράτη.

«Αν μια τέτοια ενέργεια με σατανική πρόθεση διαδραματιστεί μπροστά στα μάτια μας, υπό το πρόσχημα της ελευθερίας ατόμων και της ελευθερίας έκφρασης, οι αρχές της Νότιας Κορέας θα αντιμετωπίσουν τη χειρότερη φάση σύντομα», τόνισε η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!