Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Ξεκινά η διαδικασία απόσχισης κλάδων στον ΟΤΕ
[Κέρδος]: Ξεκινά η διαδικασία απόσχισης κλάδων στον ΟΤΕ

[Κέρδος]: Ξεκινά η διαδικασία απόσχισης κλάδων στον ΟΤΕ

O ΟΤΕ ανακοινώνει ότι στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου αποφασίστηκε η έναρξη διαδικασίας απόσχισης των κλάδων Εξυπηρέτησης Πελατών (Customer Service), Καταστημάτων (Shops) και Τεχνικών Υπηρεσιών Πεδίου (Technical Field Operations) της Εταιρείας με απορρόφηση από εταιρείες που ανήκουν κατά 100% στον Όμιλο ΟΤΕΟΤΕ -1,97%, με ημερομηνία λογιστικών καταστάσεων την 30ή Ιουνίου 2020.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο της COSMOTE – ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., θυγατρικής της ΟΤΕΟΤΕ -1,97% Α.Ε. κατά 100%, αποφάσισε σήμερα την έναρξη διαδικασίας απόσχισης των αντίστοιχων κλάδων της COSMOTE με απορρόφηση από εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕΟΤΕ -1,97%, σύμφωνα κατά τα λοιπά με τα ανωτέρω.

Με τις ανωτέρω αποφάσεις επιδιώκεται η ορθολογικότερη λειτουργική δομή, η ευελιξία και η εξειδίκευση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας και του Ομίλου ΟΤΕΟΤΕ -1,97%, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας απόσχισης τελεί υπό την αίρεση των απαιτούμενων, σύμφωνα με το Νόμο, εγκρίσεων από το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας καθώς και της λήψης των αναγκαίων εγκρίσεων από τις αρμόδιες Αρχές.

Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για την εξέλιξη της διαδικασίας απόσχισης.

Το μήνυμα Τσαμάζ
Για το θέμα ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕΟΤΕ -1,97% Μιχάλης Τσαμάζ έστειλε επιστολή στους εργαζόμενους:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η κρίση του κορωνοϊού απέδειξε, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, την ανάγκη για ευελιξία. Το disruption είναι η νέα κανονικότητα. Τα δεδομένα σε ολόκληρους κλάδους μπορούν να ανατραπούν μέσα σε μια νύχτα.

Στον Όμιλο ΟΤΕΟΤΕ -1,97% αυτή την ανάγκη την έχουμε διακρίνει εδώ και χρόνια και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!