Τρίτη, 7 Απριλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Ομιλος Lufthansa: Έκπτωση €50 και επέκταση περιόδου δωρεάν επανέκδοσης εισιτηρίων
[Κέρδος]: Ομιλος Lufthansa: Έκπτωση €50 και επέκταση περιόδου δωρεάν επανέκδοσης εισιτηρίων

[Κέρδος]: Ομιλος Lufthansa: Έκπτωση €50 και επέκταση περιόδου δωρεάν επανέκδοσης εισιτηρίων

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες περιστάσεις που έχουν προκληθεί από την εξάπλωση του κορονοϊού, οι Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Air Dolomiti, αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa ανταποκρίνονται με ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες των πελατών τους.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τις 13 Μαρτίου, οι επιβάτες που έχουν εισιτήρια για ακυρωμένες και υπάρχουσες πτήσεις με τις εταιρείες του Ομίλου μπορούν να κρατήσουν αυτά τα εισιτήρια χωρίς να πρέπει να δεσμευτούν σε νέες ημερομηνία από τώρα. Οι υπάρχουσες κρατήσεις αρχικά θα ακυρωθούν, αλλά τα εισιτήρια και η αξία τους θα συνεχίσουν να ισχύουν και θα μπορούν να επεκταθούν με νέα ημερομηνία ταξιδιού έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020, ακόμη και για διαφορετικό προορισμό από των αρχικό.

Μέχρι πρότινος, οι επιβάτες θα έπρεπε να ενημερώσουν την αεροπορική εταιρεία για την προτιμώμενη ημερομηνία ταξιδιού έως και την 1η Ιουνίου, ωστόσο η περίοδος αυτή επεκτείνεται κατά ακόμη 12 εβδομάδες έως και τις 31 Αυγούστου 2020. Με την επέκταση αυτή οι αεροπορικές του Ομίλου ανταποκρίνονται στην επιθυμία πολλών επιβατών για πιο ευέλικτες ταξιδιωτικές επιλογές εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν.

Επίσης, ο Όμιλος Lufthansa προσφέρει στους επιβάτες έκπτωση ύψους 50 ευρώ με κάθε επανέκδοση. Φυσικά, η απαλλαγή από χρεώσεις επανέκδοσης θα συνεχίσει να ισχύει, ανεξάρτητα από τον ναύλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!