Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: ΗΠΑ: «Ακάλυπτες» θεωρήθηκαν επιταγές 1000 δολαρίων για δασκάλους στη Φλόριντα, από «τραπεζικό λάθος»
[Κέρδος]: ΗΠΑ: «Ακάλυπτες» θεωρήθηκαν επιταγές 1000 δολαρίων για δασκάλους στη Φλόριντα, από «τραπεζικό λάθος»

[Κέρδος]: ΗΠΑ: «Ακάλυπτες» θεωρήθηκαν επιταγές 1000 δολαρίων για δασκάλους στη Φλόριντα, από «τραπεζικό λάθος»

Ένα τραπεζικό λάθος έχει αναγκάσει δεκάδες δασκάλους της Φλόριντα να δουν τις επιταγές μπόνους που έχουν εκδοθεί από το κράτος να θεωρούνται ακάλυπτες, δήλωσαν αξιωματούχοι την Παρασκευή.

Οι πληρωμές για την αντιμετώπιση καταστροφών που εκδόθηκαν σε περίπου 50 από τους 176.000 εκπαιδευτικούς που έλαβαν επιταγές επηρεάστηκαν από ένα σφάλμα της JPMorgan Chase, σύμφωνα με δήλωση του Υπουργείου Παιδείας της Φλόριντα. Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος.

«Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκάλεσε και εργαζόμαστε για τη διόρθωσή της, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής τυχόν τελών που υπέστησαν οι παραλήπτες ως αποτέλεσμα», δήλωσε σε ένα email η εκπρόσωπος της JPMorgan Chase, Allison Tobin Reed.

Ο γερουσιαστής της πολιτείας Jason Pizzo, επέστησε την προσοχή στο σφάλμα την Παρασκευή το πρωί όταν έγραψε στο Twitter μια φωτογραφία της ειδοποίησης επιστροφής ενός δασκάλου που ελήφθη μετά την προσπάθεια κατάθεσης της επιταγής.

Οι επιταγές χρηματοδοτήθηκαν από ομοσπονδιακά χρήματα για την ανακούφιση από τον COVID-19, οι πληρωμές μπόνους στους εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές και τους πρώτους ανταποκριτές έλαβαν διμερή υποστήριξη στο νομοθετικό σώμα της Φλόριντα την περασμένη άνοιξη. Κάποιοι όμως επέκριναν τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη Ρον ΝτεΣάντις για την πρόσληψη μιας ιδιωτικής εταιρείας για την εκτύπωση και αποστολή των επιταγών, μαζί με μια επιστολή που υπέγραψε ο κυβερνήτης, αντί να στείλει χρήματα στις τοπικές σχολικές περιφέρειες για διανομή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!