Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Cyprus Airways: Ξεκινά πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Σκιάθο
[Κέρδος]: Cyprus Airways: Ξεκινά πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Σκιάθο

[Κέρδος]: Cyprus Airways: Ξεκινά πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Σκιάθο

Αυξάνεται σταδιακά η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπως ανέφερε η διευθύντρια Επικοινωνίας του Δ.Α.Α., Ιωάννα Παπαδόπουλου, στο πλαίσιο διαδικτυακής συνάντησης για την επανεκκίνηση των πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου από την Cyprus Airways.

Σύμφωνα με την κ. Παπαδοπούλου, από την περασμένη Δευτέρα, 15 Ιουνίου, καταγράφεται μια μικρή αύξηση της επιβατικής κίνησης με το «άνοιγμα» περισσότερων διεθνών πτήσεων, η οποία και αναμένεται να κινηθεί ανοδικά από την 1 Ιουλίου (καθοριστικό άνοιγμα τουρισμού, αίρεται ο περιορισμός των πτήσεων προς όλα τα αεροδρόμια και αναμένεται σύνδεση με μεγαλύτερες αγορές).

8.000-9.000 επιβάτες καθημερινά

Με βάση τα στοιχεία, μέχρι και την περασμένη Κυριακή, 14 Ιουνίου, η επιβατική κίνηση σε καθημερινή βάση κυμαινόταν περίπου στους 8.000-9.000 επιβάτες, ενώ την Δευτέρα, 15 Ιουνίου, οι επιβάτες ήταν 12.229 (πέρυσι την ίδια ημέρα 87.000 επιβάτες). Περίπου στα ίδια επίπεδα κινήθηκε η επιβατική κίνηση και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας.

Σε ό,τι αφορά την Cyprus Airways, σύμφωνα με την marketing manager της Cyprus Airways, Κική Χάιδα, η εταιρεία επαναφέρει σταδιακά τις πτήσεις από Λάρνακα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθο και Ρόδο, επισημαίνοντας πως η ελληνική αγορά είναι πολύ σημαντική.

Ποτε ξεκινούν οι περισσότερες συνδέσεις Κύπρου-Ελλάδας

H ιδιωτική αεροπορική κυπριακή εταιρεία επανέφερε στις 9 Ιουνίου το δρομολόγιο Λάρνακα-Αθήνα (στόχος είναι να καταστεί ημερήσιο) και την επόμενη εβδομάδα επαναφέρει το δρομολόγιο Λάρνακα-Θεσσαλονίκη (στόχος είναι να διεξάγεται 2-3 φορές την εβδομάδα).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!