Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Χρηματιστήριο: Με ισχυρή πτώση έκλεισε η συνεδρίαση -Μετά το βαρύ κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές
[Κέρδος]: Χρηματιστήριο: Με ισχυρή πτώση έκλεισε η συνεδρίαση -Μετά το βαρύ κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές

[Κέρδος]: Χρηματιστήριο: Με ισχυρή πτώση έκλεισε η συνεδρίαση -Μετά το βαρύ κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές

Σε κλοιό ισχυρών πιέσεων βρέθηκαν οι τιμές των μετοχών στη συνεδρίαση της Πέμπτης στο Χρηματιστήριο.

Η αγορά υποχώρησε κάτω από τα επίπεδα των 620 μονάδων, εν μέσω αρνητικού κλίματος στις ευρωαγορές, οι οποίες υποχωρούν καθώς απομακρύνεται το ενδεχόμενο για νέο πακέτο τόνωσης της οικονομίας στις ΗΠΑ, αλλά και εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων σε πολλές περιοχές της Ευρώπης.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών του Χρηματιστηρίου έκλεισε στις 619,26 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 2,14%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 617,13 μονάδες (-2,48%). Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 52,07 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 31.664.527 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης του Χρηματιστηρίου Αθηνών σημείωσε πτώση σε ποσοστό 2,31%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,92%.

Από τους επιμέρους δείκτες, άνοδο σημείωσε μόνον ο δείκτης των Ασφαλειών (+0,25%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Βιομηχανικών Προϊόντων (-3,61%), του Πετρελαίου (-3,24%) και των Τραπεζών (-3,18%). Ανοδικά κινήθηκαν 18 μετοχές, 81 πτωτικά και 21 παρέμειναν σταθερές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!