Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Χ. Θεοχάρης: Η ώρα του σχεδιασμού για την επόμενη ημέρα στον ευρωπαϊκό τουρισμό
[Κέρδος]: Χ. Θεοχάρης: Η ώρα του σχεδιασμού για την επόμενη ημέρα στον ευρωπαϊκό τουρισμό

[Κέρδος]: Χ. Θεοχάρης: Η ώρα του σχεδιασμού για την επόμενη ημέρα στον ευρωπαϊκό τουρισμό

Θετική χαρακτήρισε τη σύσταση του Συμβουλίου για τον συντονισμό μέτρων που έχουν επιπτώσεις στην ελεύθερη κυκλοφορία, ο υπουργός Τουρισμού και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης από τις Βρυξέλλες τονίζοντας ότι: «Tώρα είναι η ώρα, με τα νέα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας, με τα πιο γρήγορα και αξιόπιστα πια τεστ να σχεδιάσουμε τη νέα τουριστική χρονιά. Δε μπορεί και δεν πρέπει το 2021 να ξαναζήσει ο Τουρισμός όσα έζησε το 2020», μετά την ολοκλήρωση σειράς επαφών που είχε στις Βρυξέλλες με κορυφαίους ευρωπαίους αξιωματούχους στο πλαίσιο επίσκεψης αντιπροσωπείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού υπό τον Γ. Γραμματέα κ. Ζουράμπ Πολολικασβίλι.

Συγκεκριμένα οι κύριοι Πολολικασβίλι και Θεοχάρης συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Νταβίντ Σασόλι, με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά και τον Επίτροπο Eσωτερικής Αγοράς κ. Τιερί Μπρετόν.

H επίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε την ημέρα κατά την οποία υιοθετήθηκε από το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων σύσταση για το συντονισμό και την ομογενοποίηση δεδομένων, κατηγοριοποιήσεων και περιορισμών στις μετακινήσεις, γεγονός το οποίο σχολίασε ο Έλληνας υπουργός χαρακτηρίζοντάς το ως ένα πολύ θετικό βήμα «που πρέπει να πλαισιωθεί και με ακόμη εντονότερες προσπάθειες για να υπάρξει η πολυπόθητη ενοποίηση των διαδικασιών σε όλες τις χώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!