Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Αν. Καλλιτσάντσης προς μετόχους: Απορρίψτε την πρόταση Reggeborgh
[Κέρδος]: Αν. Καλλιτσάντσης προς μετόχους: Απορρίψτε την πρόταση Reggeborgh

[Κέρδος]: Αν. Καλλιτσάντσης προς μετόχους: Απορρίψτε την πρόταση Reggeborgh

Πυρά κατά της Reggeborgh με αναφορές για προφανή σύγκρουση συμφερόντων εξαπολύει ο ισχυρός άνδρας του ομίλου σε επιστολή που απέστειλε προς τους μετόχους πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση που θα κρίνει το μέλλον της εταιρείας.

Αναφέρεται στα πεπραγμένα της διοίκησής του και δηλώνει πως η Ολλανδική πρόταση προσφέρει ένα πιο αδύναμο διοικητικό συμβούλιο, χαμηλότερα πρότυπα εταιρικής διακυβέρνησης, στερείται στρατηγικού πλάνου, παρουσιάζει σημαντικό κοινωνικοοικονομικό κίνδυνο και δεν έχει παρουσιάσει πλάνο για το μέλλον της εταιρείας.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητοί μέτοχοι,

Καλείστε να πάρετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με την επένδυσή σας στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ στην προσεχή Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία έχει θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2021.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και η διοίκησή της δεσμεύονται για τη δημιουργία αξίας για τους μετόχους, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα και τις αρχές εταιρικής διακυβέρνησης. Το Ιούλιο του 2018, με την υποστήριξή σας, η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ξεκίνησε ένα ταξίδι μετασχηματισμού, με στόχο την απελευθέρωση δυνάμεων του ομίλου και τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για τους μετόχους της.

Ο μετασχηματισμός της ΕΛΛΑΚΤΩΡ στηρίχτηκε σε ένα δομημένο πλάνο τριών φάσεων, με σαφείς στόχους, που βασίζεται στη εφαρμογή των ακόλουθων κρίσιμων παραγόντων επιτυχίας:

Τη βέλτιστη Εταιρική Διακυβέρνηση
Την Αναδιάρθρωση του Λειτουργικού Μοντέλου και την Ευθυγράμμιση των Στόχων σε Ομιλικό επίπεδο
Νέο Στρατηγικό Πλάνο
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ
Φάση 1′ – Βέλτιστη Εταιρική Διακυβέρνηση – ολοκληρώθηκε

Εφαρμόστηκαν σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές για την ενίσχυση της εταιρικής διακυβέρνησης, την ανανέωση του πλαισίου διαχείρισης κινδύνων, καθώς και τη δημιουργία συνεργιών και την ταυτόχρονη αποτροπή ζημιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!