Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Κέρδος]: Ακίνητα: Αυτές είναι οι 10 πιο δημοφιλείς περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη -Ανεβαίνουν τα δυτικά προάστια
[Κέρδος]: Ακίνητα: Αυτές είναι οι 10 πιο δημοφιλείς περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη -Ανεβαίνουν τα δυτικά προάστια

[Κέρδος]: Ακίνητα: Αυτές είναι οι 10 πιο δημοφιλείς περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη -Ανεβαίνουν τα δυτικά προάστια

Τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς περιοχές για αναζήτηση ακινήτων, για ενοικίαση ή και αγορά, στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, δημοσιοποίησε το Spitogatos.

Σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων, οι περισσότερες αναζητήσεις κατοικίας για ενοικίαση το 2020 πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή Αμπελόκηποι – Πεντάγωνο. Το top-5 των πιο δημοφιλών περιοχών για ενοικίαση για την Αττική συμπληρώνεται από το Παγκράτι, τον Νέο Κόσμο, την περιοχή Κολωνάκι – Λυκαβηττός και τα Πετράλωνα.

Πιο περιζήτητη περιοχή για αγορά σπιτιού το 2020 ήταν η ζώνη Κολωνάκι-Λυκαβηττός, ενώ οι άλλες περιοχές στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι περισσότερες αναζητήσεις για κατοικίες προς πώληση ήταν οι Αμπελόκηποι-Πεντάγωνο, το Παγκράτι, το Ιστορικό Κέντρο και η Κυψέλη. Στη Θεσσαλονίκη, οι πιο δημοφιλείς περιοχές τόσο για ενοικίαση όσο και για αγορά κατοικίας για το 2020 ταυτίζονται απόλυτα, με το Κέντρο και την Τούμπα να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων τόσο των ενδιαφερόμενων ενοικιαστών όσο και των αγοραστών.

Δείτε τον πίνακα με τα top-5 για ενοικίαση και τα top-5 για αγορά ακινήτου σε Αττική και Θεσσαλονίκη:

Πηγή: Spitogatos.gr
Για ποιες περιοχές εκτοξεύτηκε το ενδιαφέρον

Όσον αφορά τις περιοχές στις οποίες παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη αύξηση στη ζήτηση κατοικίας προς ενοικίαση, βάσει των αναζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο δίκτυο του Spitogatos (www.spitogatos.gr), το ενδιαφέρον εκτοξεύθηκε σε κάποιες περιοχές εκτός του δήμου Αθηναίων, όπως το Σούνιο (+47%), τα Βίλια (+45%), η Κερατέα (+44%), τα Άνω Λιόσια (43%) και το Μαρκόπουλο (+42%).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΚΕΡΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!