Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: Σούπερ Λιγκ 1: Η ώρα των αποφάσεων
[Η Καθημερινή]: Σούπερ Λιγκ 1: Η ώρα των αποφάσεων

[Η Καθημερινή]: Σούπερ Λιγκ 1: Η ώρα των αποφάσεων

Μια μέρα μετά τα όσα τραγελαφικά εκτυλίχθηκαν με την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1 από την ΕΠΟ, λόγω του ορισμού του τελικού του Κυπέλλου στις 12/9, το ελληνικό ποδόσφαιρο… προετοιμάζεται για νέα επεισόδια.

Η Σούπερ Λιγκ 1 συνεδριάζει σήμερα και αναμένεται η δυναμική αντίδρασή της απέναντι στην απόφαση της ομοσπονδίας.

Παράλληλα μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΕΠΟ, με κύριο αποδέκτη των «ερυθρόλευκων»… βελών τον Αγγλο αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ενώ αναζητείται η οριστική συμφωνία για τα τηλεοπτικά, με την οποία οι ΠΑΕ που δεν έχουν συμβόλαιο, θα «ξεμπλοκάρουν» την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Το μέτωπο του συνεταιρισμού κατά της ΕΠΟ για πρώτη φορά είναι τόσο αρραγές, παρά τις σημαντικές διαφωνίες των μελών του σε άλλα ζητήματα.

Σύσσωμες οι 14 ομάδες δείχνουν αποφασισμένες να τραβήξουν το σκοινί στα άκρα, διεκδικώντας δικαστικώς διαφυγόντα κέρδη από εμπορικές συμφωνίες που έχουν συνάψει. Το βαρύ κλίμα που επικρατεί στα ενδότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καταδεικνύει και η αυστηρή απάντηση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αποσύρει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του, κάνοντας λόγο για παρέμβαση στο έργο του.

«Με τον ίδιο τρόπο που ο ρόλος μου ως προέδρου της ΚΕΔ δεν επεμβαίνει στην οργάνωση καμίας ομάδας, ομοίως αναμένω να μην παρεμβαίνει καμία ομάδα στον έλεγχο ή στα καθήκοντα της ΚΕΔ. Θέλω να εγκαθιδρύσω ένα πλήρως διαφανές σύστημα στον τομέα της διαιτησίας, αλλά υπήρξε παρέμβαση πριν καν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!